svingete modeller: De mest kjente [BILDER]

den curvys modeller de er moteriktige. De kvinnene som gjør oss mer menneskelig å hvile, fordi de bevise at du ikke trenger å ha en 90-60-90 eller veier 50 kilo for en kvinne 10. Tvert imot. De viser mye mer naturlig med kroppen din. De er nå høyt verdsatt og noen som Tess Holliday, Nadia Aboulhosn og Tara Lynn De er de mest berømt og de har allerede spilt coverversjoner av de mest prestisjefylte magasiner i verden. Hvis du vil vite mer navn, du må bare fortsette å lese.

For eksempel size modell Tess Holliday måler 1,65 meter høy og bærer størrelse XXL på klærne. Han har ikke nølt med å posere naken for å bekjempe mot standarder for skjønnhet. Tess delt videoen på 8. mars, den berømte kvinnedagen, samler mer enn 200.000 eksemplarer. "Bekjennelsesskrifter er i strid med reklame-bilder som det angriper objektivisering av kvinner ved hjelp av empati".

Med 20 år og en størrelse 46 har hun steget til berømmelse for å være en del av Ann Summers modeller, en fast engelske klær etter å ha blitt erklært av en meningsmåling som den mest sexy ansikt i Storbritannia. Han har ikke nølt med å konfrontere de som tror at disse modellene er forsvarsskrift for fedme.

Tara Lynn.

Det har blitt bilde Couchel, spesialiserer seg i størrelser fra 48 til 60. signatur slående skjønnhet og hennes blå øyne.

Iskra Lawrence

Det regnes som en av de viktigste modellene Velformet vår tid og dens popularitet har økt i de siste ukene, takket være sin spesiell skjønnhet. Derfor, den engelske ønsket å feire med sine fans 3,4 millioner følgere på Instagram med en sexy dans.

Julie Henderson

Hun er et bevis på at uten den berømte 90-60-90 kan også lykkes og også bryter med klisjeen at modellene er dumme. Etter eksamen i markedsføring fra University of Notre Dame og gjøre sine første skritt som skuespiller i Broadway, Henderson fikk full i moteverdenen, hvor han har jobbet for merker som L'Oreal eller H&M. Et annet lignende eksempel er Hunter mcgrady.

Fluvia Lacerda

Hans latinske røtter og unektelig appell har hjulpet ham tjene kallenavnet 'Gisele Bündchen XL'. Brasil har jobbet for merker store størrelser fra hele verden, bortsett fra forsiden av Vogue Italia eller Bust Magazine i 2012 og 2013 henholdsvis.

ashle Alexiss

Modellen har blitt viral siste. Hun reiser verden rundt med sin egen kleskolleksjon, sin egen kampanje for brystkreft. Dine bilder på stranden er misunnelse.

Hva tror du disse jentene? Sannheten som gjør oss føler seg mer menneskelig resten. Vi er glad for at folk kompromissløse som de gjør oss glade med kroppene vi har. De har lyktes merker og produsert i XXL. Hva er din favoritt? Har du lyst til å være en modell curvy?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة