Han og Aritz av GH16, er dating utenfor huset

¿Kjærlighet utenfor huset eller på en samleboks? Selv om ingen ga en krone for dem, virker det som forholdet mellom Han og Aritz har curdled ut av huset Guadalix de la Sierra. Paret som møtte i GH16 var alltid veldig hengiven inne, men kom ikke bekrefte sin kjærlighet. Men en gang utenfor, den baskiske avviste den kinesiske, men nå ser det ut til at det ikke er. Så langt har allerede en eksklusiv på avlesninger.

Gå sorpresón vi har lest blader på onsdager. Aritz bekrefter hans forhold til Han"Jeg ønsker å være sammen med ham, det gir meg stor glede og friskhet" i eksklusive uttalelser til avlesninger. ¿Kjærlighet eller pasta?

Under sendingen, opplevde vi mange kamper mellom disse to deltakerne for fremtiden for deres 'ingen sammenheng'. De har ikke akseptert at en gutt som han delte alt "Under dekslene" faktisk, det gjorde han ikke føler noe for ham. Aritz trodde ropene var Han "Pure teater" og dessuten var de helt uberettiget fordi han hadde forlatt den "veldig klare ting." Men dette allerede tilhører fortiden.

"Jeg bryr meg ikke hva du sier. Jeg er på en god tid, så hva i helvete! ", Aritz har sagt i 'lese', og anerkjenner hvor viktig det er for ham Han. "Det er med ham at vi ønsket å være. Det gir meg stor glede av å leve, mye friskhet&# 8230; For meg, en 'eddik'. Vi får se om neste fredag ​​ikke føler i Deluxe og gjør boksen med denne merkelige forholdet.

Ut av skapet

The 'hat fyren som tapte finalen i GH16 mot Sofia sier også at programmet har hjulpet ham mye å uttrykke sine følelser; men som en god "mann", er denne seieren skyldes i hovedsak sin nye partner: "Med Han føler jeg veldig rolig og naturlig. Jeg anbudet med ham, jeg får, og jeg la gå. " De har også bekreftet sin forelskelse: &# 8220; Vi er veldig lykkelige sammen&# 8221;.

Ingenting, er vi veldig glade og forhåpentligvis vare dem mye. Selv om dette knirker oss litt. Tid til annen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة