Sexy forglemmelser av stjernene [BILDER]

Noen ganger går for vakker eller attraktiv kan forårsake forglemmelser. Skjørt som stiger mer enn elsket, kjøtt spennende stedene du kan ikke mistenkelige bevegelser som forårsaker brudd av klærne. Det er mange kjendiser som har gått gjennom nå der uttrykket "Trágame jord" tar på seg mer vekt enn noensinne. Her har vi noen forglemmelser gjort kjent. Det er alt, filmstjerner, modeller, sangere og selvfølgelig spanske forglemmelser.

Hva annet forpliktet øyeblikket er at vi lærer mer kjøtt enn kroppen vår vi ønsker. rødt ansikt, kald svette og en tanke om at denne kalk gå raskt. Den berømte vet mye om dette fordi de har gått gjennom disse dårlige skudd. Noen ganger er det fordi stress fører til en nedbryting av klær, andre fordi den lunefulle vinden spiller triks og andre steder fordi det er en del av manuset. vi fortelle de mest kjente sexy forglemmelser.

Den siste har vært hovedrollen Laura Pausini på konsert i Peru. Han forlot scenen i Lima for å hilse på publikum kun iført morgenkåpe. Et vindkast avsløre at den italienske sangeren ikke var iført undertøy. Hun har ikke tatt veldig godt og ikke godta skandalen som har utløst. Og noen har kritisert at det var en markedsføringskampanje for å promotere seg selv. "Kanskje de glemmer at jeg har 20 år som arbeider på scenen og trenger ikke denne &# 8220;.

Vi kan også huske Toni Braxton og Taylor Swift både ofre sexy scene ulykkes, slik det skjedde i Katy Perry som viste hans undertøy, ja, ingenting sensuell. Eller til og med svært Beyonce som forlot en bryst utsatt. Med andre stjerner som Madonna har det også skjedd. I andre tilfeller, kle seg som sexy som sådan miley Cirus Det fører til noen få bevegelser er utført, stoffet er brutt.

Mens du snakker om bryter kjoler, den mest omtalte ble star Sofía Vergara for om Emmy Awards. Skuespilleren forlot luften rundt henne baksiden etter pause som kler deg. Sine bilder gikk verden rundt.

Forglemmelser til spansk

Forsømmelse til spansk

I Spania har vi også hatt tilfeller av denne typen. For eksempel, Terelu Campos når du deltar i en dans program eller bare når hun kommer til å spare meg mer utringet enn forventet. Veldig fett ble også skjedde med ham Tania Llasera,som i midten av et program igjen for å se alle sin sjarm, ja, hånd Kiko Hernández Jeg var bak alt.

Hvis du ønsker å se mange flere pinlige øyeblikk, besøke galleriet. Der vil du se som sangere, skuespillere, modeller og foredragsholdere har gått en gang i transe. Selv noen som Paris HiltonNei, selv om det virker som som, på mer enn én anledning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 9


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة