De berømte peneste brun 2016 [BILDER]

Det er på tide å gjøre resten av året og denne gangen skal vi bo hos Mest interessant berømte brun 2016. En liste vises sangere, foredragsholdere, modeller, skuespillere, kjendiser... og mye mer. noen er naturlig brun, andre har bestemt seg for å flytte til denne fargen. Uansett, vi ønsker å få din mening og fortell oss hva tittelen brunette celeb penere i år tar.

Mørk hårfarge er den vanligste i verden. de sier Blondiner er den mest sexy, men det er klart at brunetter har en eleganse som gjør dem unike. Det er mange kjendiser som, rådet av deres stylister image, forblir evigvarende sine mørke manes, kan du se den i Instagram bilder. Selv om de har måttet endre på grunn av kravene til et manus, som de kan vende tilbake til sin mørke tone. Her bringer vi deg høydepunktene.

 1. Kendal Jenner. Viser alltid sin lange glatt svart hår. En lett brun hud, store øyevipper og leppestift identisk med fargen på kjolen. En sjarmerende syn som vi demonstrert med sitt utseende.
 2. Selena Gómez. En av de vakreste manes av Hollywood. Selv om dette året det ikke går bra for hennes sykdom, er det fortsatt en av våre favoritter.
 3. Adriana Lima. Brasilianske supermodellen 34 år og nesten åtti meter høy, har en enorm grønne øyne kontrast med sin svart hår ideelt. Det har vært en av stjernene i parade av Victoria Secret.
 4. Kim Kardashian. Håret er en av de få naturlige fordeler, siden resten har å takke skalpell. I år har ikke vunnet for skremmer, spesielt tyveri.
 5. Alicia Keys. Sangeren representerer naturlighet. Alltid brunette og nå uten sminke.
 6. Salma Hayek. Håret har alle de store funksjonene i sitt latinske opphav. Naturlig bronse tone på huden din og store brune øyne eksponert bildet perfekt.
 7. Marian Cotillard. Det har gjort overskrifter i år med hovedrollen i separasjon av Brad Pitt og Angelina Jolie, men absolutt ikke ønsker å være.
 8. Olivia Mumm. Han skylder skjønnheten av hans sorte hår til sin mor, født i Kina og oppvokst i Vietnam. Håret er en av de største attraksjonene.
 9. Megan Fox. Det skylder sin eksotiske funksjonene den har indiansk herkomst, blandet med dråper av fransk og irsk blod.
 10. Kate Perry. Det kan være at du har sett med gul eller blå hår; men som regel alltid bærer en manke med svart hår, og det er når vi vil. Selv om han nesten falt da hun fikk vite at hennes venn Hillary Clinton hadde vunnet valget.
 11. Penélope Cruz. Det tar vanligvis det lange svarte håret løs; men noen ganger han har gått i fantastisk plukket opp den røde løperen. Uansett, fortsatt i den berømte best kledde gruppe.

Dette er den vakreste brun 2016 kan også inkludere mange kjendiser som kler seg i lavkostland. Hva tror du? Tror du noen til overs eller mangler? Innrømmet kommentarer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 84 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة