Marisa Jara: Biography av modellen [BILDER]

Marisa Jara: Biografi av modellen. Det er en av medlemmene i utvalgt gruppe spanske topper. Dens forførende latinske funksjoner gjør det en ambassadør for denne typen skjønnhet uansett hvor han går, og som ber om det i mange forskjellige land. Europa, Asia, USA... dette Sevillian modellen har reist verden å gjøre det du gjør best, ding og poserer i tillegg til å vise stor sympati og naturlighet. På 32 år kan gamle Marisa Jara skryte av å ha en karriere i mote som kan skryte av svært få modeller av landet vårt. Men i tillegg til parader, Marisa Jara Han har spilt i en rekke deksler for hans private liv.

Det startet i moteverdenen fordi hennes søster var up artist og hår stylist og tror det var forelsket. Fra det første møtet ble han sin lidenskap og ikke lenger skilles fra catwalken.

karriere

Det startet i mote da hun var bare et barn i vårt land, men den første store arbeidet kom til ham i Japan. I Kina spilte han i noen reklamekampanjer og moteshow for noen merker, før han flyttet til Paris, som allerede begynte han å få et fotfeste i det europeiske mote og senere flyttet til London, hvor han bodde i noen tid.

Denne sommeren har vi sett demonstrere sine ferdigheter på catwalken i Spania for en kjent merkevare av barberhøvler der noen kjente paraderte i badedrakt og i november har spilt i noen bilder i magasinet Interviú som hyllet Marilyn Monroe og de har gitt opphav til mange kommentarer.

Personlig liv

Hans kjærlighet livet har vært svært hektisk og relasjoner har iscenesatt mange deksler og unik i alle blader i vårt land og noen fra utlandet.

Den første "offentlige" forhold som nyheten om modellen var med singer Manu Tenorio, med hvem han var dating til 2006. Like etter møtte han flamencodanser Joaquín Cortés, med hvem han var bare ett år, men det var en veldig intenst forhold. I 2008 møtte han en av de elsker av sitt liv, Vicente Gómez Escribano, kjent som "Chente" en milliardær meksikanske forretningsmann, som han giftet seg i 2009 og skilt etter to års ekteskap. I 2011 hadde han en kort historie med musiker José María Cano og til slutt, samme år som han begynte å date Manuel Vittorio, som ble hennes ektemann i juli i fjor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 81


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron