Magasiner av onsdag: Marian første bildene av Flores, tidligere Matamoros [BILDER]

De er her onsdag magasiner, som er fullpakket med kjærlighet. For eksempel i Cuore det av Ursula Corberó med kinesisk Darin sønn Richard, som er hennes nye kjæreste. Carlos Baute elsker i Hei! til sin kone fordi han vil gi sitt første barn. det av Den Presyler og Vargas Llosa i Elsker. men uke Det gir oss den eksklusive og viser hvordan kvinners mote er: Marían Flores, Mar søster og tidligere kone Kiko Matamoros, og at det for mange år gå bort fra rampelyset.

Hallo Det gir den viktigste rollen til Alfonso Díez, eller hva er det samme enkemann Hertuginnen av Alba. Vi avsløre hele sannheten om situasjonen av Alfonso Diez i fordelingen av arven av hertuginnen. også Carlos Baute Han annonserer at med kona Astrid endelig kommer til å bli foreldre.

uke Det er det eneste som bringer noe nytt, men ikke i hovedinngangen. Den viser bilder av Marian Flores, ex-kone Kiko Matamoros, i Madrid, blir han feiret sin 59th bursdag, men også andre der han fremstår med sin yngste datter, Irene, shopping. En moteriktig kvinne, men vekk fra det offentlige liv etter at hans datter Laura har kommet inn i huset til GH VIPs.

ti minutter åpner med et bilde som inviterer oss til å tenke på sommeren, men nei, det er fortsatt januar. Og at Bustamante og Paula Echevarría fortsatt vinter ferie i Cuba før, men hadde vært i Miami. Så i bildet blir de sett på havet av lykkelig. I tillegg forventer vi at feltene De vil presentere et program sammen, hvor merkelig, i Telecinco.

avlesninger forpliktet samarbeidspartner Jorge Javier Vázquez og det viser oss en cover ikke passer for alle. Sálvame programleder viser hans Karibia ferie med kjæresten sin.

i Kjærlighet likevel de bestemt til gifte Isabel Preysler med Mario Vargas Llosa og de kommer til å antyde at hver dag som går er nærmere bryllupet. Siden forfatter kunngjør at skilsmissen med sin ex går fort.

Cuore bringer typisk tilfelle av en død konge som konge. Og er at Úrsula Corberó Han har allerede glemt Andrés Velencoso, og hvordan så skjev på kjæresten Chinese Darin, barnet skuespilleren Ricardo Darín. Du vet Ursu. In Touch endelig de forteller oss at kulden har også kommet til USA for hva stjernene har allerede dratt ut av sine skap skins.

Og som i Spania vi også kaldt, er det best at fra i dag kan bo i huset lesing sladder blader onsdag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 87


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer