Verden Psoriasis Day: Kjendiser som lider

den psoriasis Det er en sykdom som, i henhold til dataene, lider 2% av befolkningen at prosent blant mange kvinner. en sykdom autoimmune, genetisk og ikke smittsom som i økende grad de har flere medikamenter for å blokkere både for å bedre levekår og helse for pasienter under angrepene. Og mellom denne 2% er det svært kjente personer som Kim Kardashian, noe som har gjort noen hemmelighet at han kjemper i mange år mot det

29. oktober World Psoriasis Day huskes i dag minner vi andre kjendiser som passerer gjennom den. Psoriasis er en vanskelig sykdom. Ikke bare for de fysiske arr den forlater, men også fordi pasientene ofte lider psykologiske effekter frykt for avvisning eller tap av selvfølelse. Tilfeller av kjendiser som har hatt mot til å anerkjenne denne sykdommen er et eksempel på hvordan en sunn livsstil, ikke flau, god diagnose og medisinering og bedre selvfølelse er nøklene til å konfrontere og overvinne psoriasis.

Med 12 OL-medaljer til hans navn, advart om at dette swimmer Han fant aldri problemer med å forsone hans sykdom og idrett, også merke seg at svømming har hjulpet kontrollere sin psoriasis.

LeAnn Rimes

Dette er en ung skuespiller og sanger som bare to år, og led av sykdommen. På 6 år var så sterk som vokste til 80% av kroppen hans dekket med skader angrepene. Men LeAnn fikk forbedre og kontrollere deres sykdom Takket være et sunt kosthold og tilstrekkelig riktig medisinering.

CariDee English

dette amerikansk modell Det har vist seg at stort legeme for å vise frem og gå lettkledde til inngangsporten er ikke uforenlig med lider av denne sykdommen.

Stacey London

Som et barn, dette mote konsulent og TV-programleder led av psoriasis. På grunn av sin erfaring, voksen tok over som talsperson for National Psoriasis Foundation. Det er preget av den karakteristiske som har naturlig grå i håret siden en alder av elleve stripe.

Som du kan se, er eksempler på de som tør å fortsette å kjempe. Og vi vet at det er en dra, men at forebyggende tiltak, som ikke røyker, kan leve et helt normalt liv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 27 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة