Stany Coppet: det er Khaled, den ‘onde’ av Prince [BILDER]

Stany Coppet Khaled spiller i 'The Prince' og vil være den fremtidige ektemann i Fatima, samt de har blitt enige om deres familier. Det er utvilsomt en av de mote aktører, og selv om hans rolle i serien Telecinco Det er ganske vanskelig, har vi sett ham i det virkelige liv, er et stykke brød. Under intervjuet han gjennomførte med dem i Talk-programmet, har vi sett hans mykere side. Dette er en av mennene som er mest oppmerksomhet i denne 2014 og ble utgitt i Red Eagle. Ja, hans hjerte okkupert av Dolores Chaplin.

The Prince serien er en av de opplevelser av sesongen. Onsdag kveld er ditt. Derfor skuespillerne er å få fremtredende. En god fiksjon laget av gode skuespillere. En av dem er Stany Coppet som spiller Khaled. Samtidig som det gir oss nok problemer i serien, vil det være fremtidige ektemann av Fatima, samt de har blitt enige om deres familier, i det virkelige liv har vi vært i stand til å kontrollere alt er en stor kamp.

I serien, Khaled, er helt forelsket i Fatima, spilt av Hiba Abouk. Som sin karakter, Stany mener også forelsket: "Jeg tror at kjærligheten overvinner alt. Du kan si jeg er en romantisk " han tilstått dem til dem. Og i disse øyeblikkene hans hjerte er opptatt, siden noen år hatt et forhold med Dolores Chaplin, oldebarn av skuespiller og komiker.

Han ble også spurt om, som Fatima, ville ha en konflikt når du bestemmer mellom et stabilt forhold eller lidenskapelig kjærlighet. Responsen har gitt oss misunnelse: "Jeg tror de er ting som ikke trenger å være atskilt. Jeg er heldig fordi jeg har en lidenskapelig, og samtidig stabil". Yolanda Ramos Jeg spøke om det: "Jeg har allerede lagt inn en tidsalder der foretrekker stabilitet, men har lite tid til å gjøre det. Som gårdsplassen er, jeg bli med det du har. "

Rubén Cortada, en god venn

Stany også snakket med dem om filmingen av 'The Prince'. Hans favoritt partner er Ruben Cortada: "Med Ruben ler jeg mye og snakker mye mellom scener. Det var en gang så en video og deretter, huske, kunne vi ta av latter". Deretter går to har gått sammen, ikke sant?

Til slutt, skuespilleren som spiller Khaled i &# 8216; The Prince&8217; Han har invitert oss til å se siste episode av sesongen: &# 8220; I denne serien ingenting er hva det ser ut. I det siste kapittelet vil det bli mange overraskelser, ikke hype taper fordi det vil være bomben&# 8221;. Det gjenstår å se, og hvis du er på toppen, forlater ham, ingen tvil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة