Ruben Gonzalez, MYHYV å vinne Mr. Universe 2015 [BILDER]

23 år, opprinnelig fra Kanariøyene og en misunnelsesverdig fysisk. Det er tre egenskaper som kan definere den nye Mr. Universe 2015. karriere Rubén González, Gran Canaria, bare ta av. Selv om mange allerede vet veien gjennom programmet Mujeres y hombres y omvendt (MYHYV) som forsøkte å erobre Aguasantas. Jenter, veldig forsiktig, fordi du er singel! Sjekk ut bildene, fordi denne måneden temperaturen vil stige noen grader.

Mister Universe 2015 snakker spansk. Det gjør det ved Rubén González, en ung mann på Gran Canaria, ikke sannheten ikke har en eneste lime. Han er kjekk, har en flott kropp musculado, Det er hyggelig, et smil 10, liker fotball og er real Madrid, og igjen ... du er singel. Kan du be om mer? La oss få vite litt mer, for selv har sin fortid på TV.

Kanarifuglen i 23 år sin 1.91cm Høyde har vunnet skjønnhetskonkurranse blant 40 søkere i certament comptían takket være hans imponerende torso etter å ha blitt paradert i badedrakt, kjole og drakt. Og det er ikke overraskende vurderer dette anlegget jusstudent. Ruben prøvd lykken i dette programmet. Han prøvde å vinne hjertene til så tronista Aguasantas Vilches.

Aguasantas, men han forlot programmet, ikke slutt lukket sin romanse med som i dag kan skryte av å være den mest kjekk mann i verden. "Sannheten er ennå ikke tro det. Dette er veldig viktig for meg fordi jeg vet at min karriere vil være avgjørende, og som markerer et før og etter. Alt skjedde veldig fort, og jeg begynner å assimilere. Vi får se hva som skjer ", sier den kjekke til El Mundo.

Rubén González er Mr. Universe 2015, en tittel som i fjor kjempe vår nåværende Mister Spania, Alejandro Nieto. Nå ber vi om en tjeneste, fortell oss hvem du som de fleste av dem. meninger tillatt.

Andre tittel for Spania

Det er andre gang en spanske erobringen konkurransen den mest kjekk mann i verden for noen år siden det ble Rubén López, som vi så i den siste utgaven av overlevende. Sikkert karrieren til Reuben vil gi mye å snakke om. Og vi så glad for å høre fra ham.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 55 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi