Den Dulceida og Alba bloggeren Paul Ferrer har giftet seg

Uttrykket var makeløs for dem. Dulceida, eller hva er det samme motebloggeren Aída Domènech og hans forlovede, Alba Paúl Ferrer, De har gitt &# 8216; Jeg ønsker ' kanten og svært elegante kjoler. Siden det ikke kan være noe annet, gjennom Instagram Vi har vært klar over alt, og vi vil vise deg. Så vi kan bare rope "Lenge leve novias¡

Waterfront (selv om stedet ikke har blitt publisert) har gitt den andre Dulceida vil bloggeren og hans kjæreste Alba Paúl Ferrer. Det var en stilig bryllup, hvordan kunne det være annerledes når vi snakker om en av de mest innflytelsesrike IT-jenter i sosiale nettverk. Gjennom Instagram, din favoritt nettverket, har vært å vise alle detaljer og sin egen hashtag, #dulcewedding.

I en romantisk seremoni med henne indre sirkel, har gitt seg selv vil to av de mest innflytelsesrike bloggere i øyeblikket og hadde ingen problem i begrunnelsen at nøt sex med kvinner.

I september, under feiringen av Dulceweekend, blogger sluppet en video Youtube Alba ved å vise hvordan forelsket de var og gi den glade nyheten om at de ble lovet og snart gift. Og slik ble det gjort. Ingenting, vi er veldig glad for dem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 59 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer