Risto Mejide Laura Escanes gifter seg med sin kjæreste på 20 år [BILDER]

Risto Mejide og Laura Escanes De gifter seg. Eller det er det journalisten sier Pilar Eyre i sin vanlige kolonne for bladet leser. Journalisten har ingen tvil om, og sørger for at "Jeg vet at denne nyheten kommer i en sladder magasin han skal sitte som et spark i leveren, men det er livet", eksklusive kobling flytter mellom annonsøren av 41años og bare din partner 20 år. Vi får se om tiden beviser ham rett.

Livet går for fort for Risto Mejide. Som indikert av journalist Pilar Eyre i tidsskriftet opplesninger, som i likhet med de fleste sladder blader kom ut på onsdag, vil publisist av 41 år gifte seg snart med modell 20 år. Det vil si, 21 år yngre, men hvor det synes at alder ikke er et problem. &# 8220; Jeg vet at denne nyheten kommer i en sladder magasin du vil sitte som et spark i leveren, men det er livet ".

Moment livet smiler som juryen ut Bloopers, siden hans roman X er en av de mest solgte, og det virker som i kjærlighet alt går bra. Nå er det et spørsmål om vente og se om vi bryllup mellom to eller ikke. Hva er din innsats?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 69 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة