Matías Prats: Spise ute med sin eks-kone og hennes mor [BILDER]

Matías Prats: spise ute med sin eks-kone og hennes mor. Alle ble overrasket over nyheten om separasjon programleder av nyhetene fra Antena 3 etter å bringe hans kone giftet seg nesten 30 år, men minst det synes at det var en breaking den mest hjertelig Matías Prats og har spist med sin ekskone, Maite Chacón og hans mor. Tidligere ekteskap har vist seg mest nyttig for mor journalist og blant dem er at det fortsatt er gode venner, slik at de ikke lenger er partner betyr ikke at de ikke får stadig sammen, og jeg alltid ta dem han vil bli med sine to barn sammen.

Mens noen tidligere partnere takle ledelsen etter å ha avsluttet forholdet deres er skutt, andre er et eksempel på at etter kjærlighet kan være et vakkert vennskap, som demonstrert av Natalia Verbeke, som åpnet en sykkelbutikk ledsaget hans to ex, eller Matías Prats, som fortsatt ser ut og komme sammen med sin kone har vært i mange år.

Da de skiltes, nyheter programleder og tidligere partner forbrutt dette gode forholdet vi snakket om å si farvel med milde kyss og en klem.

Selv om de får sammen, og de har to barn sammen, Matias og Marta, er kjærligheten mellom dem om og har besluttet å starte eget liv etter nesten tretti års ekteskap; så nå Matías Prats Det begynner å dekorere hans hus La Moraleja, hvor han vil bære livet enslig etter så mange år, og han har vært i en møbelforretning ved å velge en passende stol for sitt nye hjem.

Matías Prats og Maite Chacón er en annen av de ekteskap som til tross for å ha brutt viser at blant dem kan være et godt vennskap og hjertelighet, fordi etter så mange år sammen litt kjærlighet er alltid logisk det er.

Nylig oppdaget programleder forhold til sin kollega kjeden, Ruth Izcúe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 38


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة