María José Suárez: elskerens kone lærer fra pressen av forholdet

Gå såpeopera som har gitt oss María José Suárez. Og det virker som det var Miss Spania opprettholder et forhold med en forretningsmann de mest nysgjerrige nok eldre enn sine år, men det, to band spilte. Til det punktet at hun har lært fra pressen av forholdet. Kan du forestille deg ansiktet som du må være. Veldig sterk, ikke sant?

Gå store nyheter i dag har brakt oss Hello! i magasiner onsdager. María José Suárez kunne leve et kjærlighetshistorie sammen med en katalansk mann som han har vært på tur i Streets of San Francisco. Den påståtte par kan ikke sees i Spania fordi Barcelona ville entreprenør og hans egen familie. "Denne personen er gift, har han tre barn og kvinnen visste ikke at det var María José Suárez"Han forklarte en anonym kilde. Modellen har ikke nølt med å benekte ryktene: "Det er ikke sant" og vi håper at hvis du sier noe i bloggen din. Og selvfølgelig, hun vet ingenting og sier at som skjedde med Felipe González, lærte fra pressen.

41 år som var en tidligere Miss Spania Feliciano López og kjæresten, synes å ha funnet kjærligheten igjen: med Jordi Nieto, president Sabertia Capital Partners, en av de viktigste investeringsmidler i Barcelona, ​​var heldig som kom med tidligere Feliciano López i månedsvis. Maria Jose Suarez, som brøt i fjor sommer med modellen Javier Lorenzana i Ibiza, møtte hun den forretningsmann av 41 år i november, og bare femten dager senere inviterte finans ham til å tilbringe noen dager i California. Det gikk de med gatene i Napa Valley og San Francisco, deretter flytte til Costa Brava. Alle steder ble udødeliggjort av modellen, som publiserte bildene på sosiale nettverk.

Ved 41, er Nieto i ferd med å separere Patricia Camerasa, som han har tre barn og med hvem han har delt gift livet i et luksuriøst hus Sant Cugat del Vallés. Vi får se hva som skjer i fremtiden, og hvis endelig Maria Jose er heldig i kjærligheten. Fordi denne såpeoperaen ser bra ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة