Intropia vår / sommer kolleksjon 2016 [BILDER]

Intropia Collection Spring / Summer 2016. Hoss Intropia nå kalt Intropia, spansk motemerket bare forkortet hans navn og forresten presentere sin lookbook og kolleksjonen vår / sommer 2016. Firmaet ønsket å utvikle seg, og samtidig opprettholde sin opprinnelige essens, hvorfor navneendringen . Videre plagg er mer tidsriktig og moderne. Oppdag med oss ​​den nye kolleksjonen Intropia.

Denne navneendringen innebærer også en endring i Intropia design. For våren / sommeren 2016 foreslår vi veldig avslappet, behagelig og ser sakte. Hvis du er ute etter en kledd for et bryllup eller en viktig hendelse, vil du finne Intropia. Selv sine hvite kjoler kan tjene perfekt for en moderne brud. La oss begynne å snakke om kjolene i firmaet (som alltid har vært hans sterke side): Først har vi en kort kjole med grime halsen laget i viskose crepe nude farge med metallisk aksenter hele kjolen. Jeg har samme modell tilgjengelig i svart. For foretrakk en lang kjole, det er mange av modellene, som en damp kjole laget i chiffon silke (Intropia original) trykt design med nøytrale toner i åpen rygg halsen. Du har samme modell i den korte versjonen. Vi liker også maxi nude farge kjole i mørket med rett silhuetten, rett hals med tynne stropper og brodering sikksakk metalliske steiner. For de som ønsker en mer spektakulær design har vi valgt en silkekjole av pearl gray med lange ermer og gjennomsiktige designdetaljer og maxi nakke rygg. En monada.

For hver dag Vi har korte kjoler trange i strukturert stoff laget med jacquard lineær motiv collared boksen, firkantet hals rygg og lange ermer, perfekt for våren eller kort stripete rustikk bomull kjole i himmelen blå krage kontanter og korte ermer. hvit skjorte De er alle en må ha denne sesongen. I Intropia blir fornyet hvite skjorter legge forskjellige detaljer, for eksempel en skjorte med korte ermer kneppet blonder og tilbake bue eller en oversize skjorte babyen hals med blonder og preget ermet. Det er også preget eller ermer med volanger, blonder detaljer eller glitter skjorter. Som for skjørt er kort stil i nyanser som svart og off-white med metall appliques eller draperier. Intropia bukser er casual stil. Det er ulike stiler jeans, bukser med pinsett til kjole eller bukser i nøytrale farger med dagens kutt som culotte. Tilbehør til den nye sesongen: sko, skjerf, smykker og vesker&# 8230; De er tidløs stil og dominert av naturlige og uten kunstig design. Besøk vårt bildegalleri for å se de beste modellene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 76


Bol owulacyjny pid Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer أتعس عيد حب عيون منتفخة