Zara kampanjen vår / sommer 2016 kolleksjon [BILDER]

Zara kampanjen vår / sommer 2016 kolleksjon. Vi har her en av kampanjer og mote samlinger mest etterlengtede sesong: som Zara. Blant pastellfarger, det spanske lavprisselskap, presenterer en samling full av friske, ungdommelige og absolutt trend plagg. Zara gir oss muligheten til å bringe &# 8220; catwalk klær&8221; til rimelige priser. Oppdag klær og ser ut til å rasere neste sesong i Zara!

For neste sesong våren / sommeren 2016, Zara gir oss en samling full av klær trend, men uten å glemme det grunnleggende. For det første har vi våren strøk: jakker bomber, en virkelig må-ha, klassisk grøft strøk, frakker i pastellfarger, broderte jakker, blazere, Regnfrakk væske&# 8230; Modellene kommer i solide og myke toner som off-white, rosa, beige, svart&# 8230; Zara kjoler for vår / sommer 2016 er varierte, men alltid inkludere noen fremfor andre. For eksempel: en kappe i gasbind svart med utspilte ermene og tilbake i plumeti med gjennomsiktig farget broderi på brystet. The 70s stil fortsatt til stede i vårkolleksjonen etter korte eller lange kjoler med en markert bohem stil med flytende stoffer, kutt og store fargerike utskrifter. På den annen side, Midi vi kjoler med lange ermer i blonder med ulike kutt og farger. Selvfølgelig er det også mer uformelle kjoler laget i poeng eller mer komfortable stoffer som bomull.

Zara bukser er mer triumf culotte stil, både vanlig farger og mønstre. Det er også rett, mager, baggy bukser, ankel&# 8230; Som for skinny jeans, brennes og ødelagte modeller er fortsatt fasjonable. Du har modeller tilgjengelig i ulike nyanser av denim, svart eller grått. Zara skjørt for våren / sommeren er stil midi eller minifalda . Mini design er Flared plissert stil, patchwork eller med munter utskrifter og retro design. De midi skjørt kjole med volanger, blonder, kniplinger, utskrifter&# 8230; Så jeg tube design som de fly. Toppene har en viktig rolle i den nye samlingen: det er kort med floral broderi design, topper med bare skuldre, Bardot hals med bånd&# 8230; Shirts mer lykkes er ledende botaniske og floral utskrifter. De vakreste bluser er den romantiske stilen eller delikate utskrifter.

Åpne skjorter grunge berøringspunkt har en veldig smigrende. På den annen side er det grunnleggende modeller i vanlig eller stripete mønster farger. Hvis du ønsker en spesiell t-skjorte design velger brev, melding, blonder, fargerike utskrifter&# 8230; Sjekk ut vårt bildegalleri for å se den nye kolleksjonen av Zara Spring / Summer 2016


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron