Nacho Montes: kjæresten hennes døde før sin bryllupsdag

Nacho Montes: kjæresten hennes døde før sin bryllupsdag. Telecinco journalist Ignacio Montes har lidd en av de vanskeligste blåser hele sitt liv etter døden under gårsdagens kjæresten Justin Jonsson magekreft, bare 10 dager før constrict seg neste 28 juni. Nacho Montes ønsket å dele med fansen sin enorm sorg over tapet av det han kalte 'den kjærligheten til livet' etter mer enn 3 år forhold, til tross for å ha vært gift i 15 år med en kvinne. En vakker kjærlighetshistorie som endte med den verste nyheten.

Ignacio Montes ropte fra hustakene deres ubetingede kjærlighet til din partner Justin Jonsson, og i går skrev på sin Twitter-profil: &# 8220; har blitt de siste årene til et paradis hvor det var ingen storm. Du er, elskling, en del av meg. Du er grunnen til at jeg vil fortsette å smile mens live. Vi har ikke nådd så viktig 28. juni, men jeg er fortsatt her, med utstrakte hender, sjelen fra solen og åpent hjerte som stiller du savner meg hver gang&8221;.

Etter mange meldinger om støtte og oppmuntring fra alle hans venner og hans stor tilhengerskare, publisert journalisten: &# 8220; Takk for skred av meldinger og kjærlighet. Jeg er ødelagt, mistet og trist uten min Viking, kjærligheten i mitt liv&# 8230;&8221;

Vår støtte herfra til Nacho Montes, som er kjent for sin fantastiske intervjuer Divin @ s, sånn gjorde ham nylig til Mario Vaquerizo, som allerede har lidd kreft nær flere ganger at hennes mor var med bare 54 år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo