10 håndlagde leker har gjort alle jenter


  Det er klassiske leker som vi brukte alle små, hvis du ønsker å gå tilbake til barndommen. Ikke gå glipp av disse 10 håndlagde leker har gjort alle jenter.

  Jenter, stor luksus å la fantasien, leke og ha det gøy er ikke nødvendig, og noe vi gjorde var å oppfinne alle vår egen måte å moro, med våre egne leker å få det. Disse gadgets var veldig enkelt å gjøre og følger med litt innsats, en enorm mengde moro og fantastiske varige minner.

  papirfabrikk

  Hvem har ikke brukt mange timer ser bladene spinne en papirfabrikk? De var facilísimos å gjøre og Du kan dekorere det som du likte, fargede markører, klistremerker, glitter ... alt verdt! Hvor lett det var hypnotisere oss med noe godt da vi var pequeaos.

  kommer-kokosnøtter

  Denne leken var ikke bare veldig lett å lære å gjøre, men han tilskrevet egenskaper til å spille med ham eller Jeg kunne forutsi fremtiden! Du husker de gode øyeblikkene med venner der averiguabas som likte deg uten skygge av tvil.

  papp monstre

  Hva gøy det var å dekorere tomme ruller med toalettpapir for å gjøre dem ser skremmende monstre, drager, prinsesser eller noe annet Egnet til å stimulere fantasien vår og tilbringe hele ettermiddagen inventing gode historier.

  telefon wire

  De klassiske yoghurt kopper bundet med en gjenge. Lenge før ankomst av mobiltelefon, noe som gjorde at vi følte oss eldre har makt til å snakke med noen andre enn vi hadde før, selv om jeg var i neste rom. Men hun pass, som hadde klart å gjøre en kom til nabohuset Telefoni genier!

  string figur

  Du kan allerede være en strikk eller hyssing tråd som moro var det samme, danner mange overraskende tall, og vise det til andre! Barneseng, stjerne, hengekøye ... Mulighetene var uendelige og ingenting kunne erstatte det øyeblikk av glede i en ny dominerende figur. Han kunne spille en person, men når det skjer i et selskap Fun multiplisert.

  papir båt

  Perfekt for badekar eller kvelder på sjøen leketøy. Lag din egen båt, tilpasse den til å kaste ham over bord og se hvor seiling var moro. Hvis du juntabas med dine venner ta deg podíais karrierer og skape noen uerstattelige minner.

  Paper Airplane

  leketøy nummer én mot kjedsomhet i klassen og frykten for lærerne. Når noen begynte å lage papirfly og resten er rettet nesten det måtte å avslutte leksjonen.

  sock puppet

  En sokk, noen teatralsk følelse og ønske om å ha det gøy var alt som var nødvendig å lage massevis av unike karakterer som levde opplevelser eller bare contasen vitser eldre enn deg du turde ikke fortelle ennå. Og hvis du kan spare gamle sokker hjemme hva bedre bruk kan gi dem?

  plast~~POS=TRUNC armbånd

  Disse armbåndene trakk vår mest kreative side og den eneste begrensningen var fantasien å gjøre dem så vakker som du ville. de var den perfekte gaven for den jenta du likte eller for den venn som alltid du ville være sammen. Mange av disse vennskap er i dag takket være at armbånd!

  regnstav

  Den første instrument for de fleste av oss. Dens beroligende og melodisk lyd som minner om regn i høst, Det var glede for noen. Selv i dag er det en lyd som fører til en dyp nostalgi i stand til å gjøre transport til de magiske øyeblikk.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1 + 4 =


  Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron