Juledekorasjoner med kongler: dekorere hjemmet lav pris [BILDER]

Juledekorasjoner med kongler: dekorere hjemmet lav pris. Selv om det virker som det er fortsatt en lang tid for å begynne å tenke på julegaver, hvordan du kan dekorere huset vårt i henhold til disse partiene, etc. ikke ta så lang tid for disse dager hvor prøver gode intensjoner florerer de kommer og vi får fanget opp av overraskelse. Å dekorere vår juletre vi kan gjøre tusenvis av ting vi har hjemme, eller at vi kan finne på gata uten å investere bare ingen penger. I dette tilfellet foreslår vi hvordan å dekorere hjemmet ditt for ferie med ananas. Ikke gå glipp av det!

For disse kommende ferier, jul, og vi trodde sannsynligvis, som de fleste familier, hva du skal spise i løpet av disse dagene spesiell middag gjøre med våre venner eller hvordan du kan dekorere huset vårt.

Og hver ferie har sin egen måte å feire og dekorere hjemmet ditt. Hvis noen dager siden hva mange trodde var hvordan å dekorere hjemmet ditt, eller lokale, i henhold til Halloween fest. Nå er neste skritt er å tenke hvordan å dekorere til jul.

Ja, det er sant at mange utgifter i løpet av disse månedene, men hvorfor ikke handle på forhånd slik at du unngår de stigende prisene?. Noen ganger ting ikke å tenke på forhånd som vi håper ikke skjer i siste øyeblikk hvor de produktene vi ønsker å kjøpe eller har blitt oppbrukt, eller på annen måte har betydelig økt sin pris.

Hvordan dekorere den lave kostnaden hjem?

Og hvis vi snakker om å se på penger på utgiftene side vi har, trenger du ikke å ha noen flere eldre enn de vi allerede har planlagt, så i dette tilfellet foreslår vi at du dekorere huset en opprinnelige, jul og, fremfor alt, billig. Til det trenger vi et enkelt materiale: kongler.

  • Ananas for juletre. Å plassere ananas som om de var juletrepynt, alt du trenger å gjøre la ananas er helt tørre. senere male dem den fargen som passer best til vår smak, men ideelt sett gjøre rød eller farge gull eller sølv siden de er de typiske fargene i julen. Endelig vil i den ene ende bundet til en tråd ananas, slik at vi kan senere også holde treet.
  • Ananas på en tabell midt. Autumn brown farger er perfekte for å lage en nydelig midtpunktet til jul. Det er nok å dem en liten idé om hvordan å lage en tabell høstlig senter og sted på en morsom måte og flørtende den forskjellige ananas vi har for hånden. Hvis de er av forskjellige størrelser mye bedre, fordi det vil gi deg en morsom kontrast. På den annen side, avhengig av størrelsen på ananas, vi kan også bruke candle, å gjøre et kutt på toppen inntil jevn og deretter plassere på det en liten stearinlys.
  • Ananas for dekorative vaser. Hvis ananas kan være en perfekt til center materialet de er også å gjøre corsages og plassere dem i en vase. Denne type ornament maling er ikke nødvendig selv om alt avhenger av vår smak. Det vil være nok til å lage en bukett med ananas vi har for hånden (i dette tilfellet er det foretrukket at det samme størrelse). For å gjøre mye enklere Vi kan kjøpe en stykke Mossi, som det ligner på kork materiale, men vanligvis grønne hvor vi kan spikre uten problemer våre ananas og disse vil forbli oppreist.

Hva tror du våre ideer? Hvis du legger litt fantasi får du dekorere hjemmet til en svært lav pris og på en veldig naturlig og elegant måte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 89


Content