Hvordan kle for en dåp og forslag til mødre [BILDER]

Sikkert noen av dere vil bli invitert til en dåp eller det kan være at dere skal døpe barnet. den nøkkel dressing i en dåp De er ganske klar: dåp er vanligvis daglig eller så mye tidlig på ettermiddagen, noe som bør gi en elegant, elegant antrekk og uten for mange utskeielser. den lyse farger og kaker er perfekt for slike anledninger. Kostymer er tillatt jakke, korte kjoler og skjørt. Lange kjoler rykker ned helt. I EllaHoy gir vi nøklene til å finne den perfekt utseende for å delta på en dåp og forslag for moms.

I dåpen må du bære en estilismo passende for anledningen. Det er å unngå utskeielser i både klær babyer som hos voksne. Glem høye hæler, mini skjørt og kjoler, svært dype utringninger, lange kjoler og vev for prangende og lyse. Kort sagt, må vi være elegant og sober. Avhengig av tid på året bør du velge en stil av plagg eller andre, med add-ons samme skjer i en dåp vinter trenger et strøk og i stedet om sommeren dåp må decantarte lette plagg.

den tailormades, både bukser og skjørt er tillatt, det er best du vil trolig gå for en drakt med en kvalitet stoff og silke bluse eller topp under. I vinter dress kan være mørkere i sommer og lyse farger eller lyse farger. den sort og hvitt kombinasjon Det er også veldig stilig for dåp. Hvis du foretrekker det, kan du bruke A Palazzo bukser med en bluse chiffon eller satin. For de mer vågale moms kan du satse på en midi skjørt med volum og en topp, skjorte eller bluse.

invitert må være de samme retningslinjene som mødre, dresser og elegante kjoler, nøktern og elegant. Opt for en modell med et egnet medium sikt, verken for tilfeldig eller for feste. Selv om dåpen er uformell Ikke gå til hendelsen kledd veldig tilfeldig. Hvis du ikke kan stå hæler også du kan gå med dansere og en komfortabel kiler.

Hvis du døpe barnet ditt eller du må gå som en gjest på en dåp seremoni, kan du ikke gå glipp av våre artikler på sko for baby dåp og 10 stil tips for brudepiker og gjester til en dåp.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة