10 tips for godmothers stil dåp og gjester: De beste utseende [Multi]


  Mange tviler på om hva klær er best egnet til å ta på seg en dåp, spesielt faddere. De har en nøkkelrolle i å utdanne barnet, slik at all oppmerksomhet vil også falle på dem. Hvis du har privilegiet av å bli valgt som gudmor, er det viktig å finne en passende utseende og mote for den spesielle dagen. den invitert Heller ikke bør glemme vedta en flatterende stil og i henhold til feiringen.

  Du er gudmor eller gjest, kan du ikke gå glipp av disse 10 tips stil for å få de beste ser for dåp.

  1. religiøs seremoni

  Det første du må vurdere er at dette er en religiøs feiring og må være hensiktsmessig kledd. Anbefalingen er å ikke bruke necklines, trange kjoler, skjørt for kort eller ryggløse. fortrinn~~POS=TRUNC dressing enkel før du går for prangende.

  2. Station

  Avhengig av sesong der det holdes, er det tilrådelig å bruke en type klær eller en annen. i sommer sørg for å bruke tynne, pustende stoffer, mens i vinter du må ha en god ly, spesielt for utendørs.

  3. Klær

  Det beste alternativet er en Knee kjole holde det enkelt, men elegant. Lange kjoler er mer egnet for en brudepike, så det er best å unngå denne gangen. Du kan også decantarte for dressjakke og bukse lin eller elegant skjørt og bluse set kneet.

  4. Farge

  En enkel skyggen er ideelt. De mest passende farger er bakverk i sommer og nøytral i vinter. Det er viktig å huske at du kan bære noen rød eller svart plagg, men du bør ikke misbruke, siden de ikke er riktige fargene i et religiøst miljø. Også unngå de som er for prangende eller brilliant.

  5. Sko

  Bli den gudmor utfører holde barnet i lang tid, så det er viktig å ta med en hæl som du føler deg komfortabel og trygg. sko mellom hæler De er ideelle i disse tilfellene. Du kan legge inn en liten skinne for å gi lys til ditt utseende med gull eller sølv farger og slitasje en matchende lommebok.

  6. Makeup

  Optisk for en naturlig makeup og unngå de som er for fulle er avgjørende. Å ha en god øyenskygge, mascara og subtile leppe vil være nok til å ha en friskt og sunt utseende.

  7. frisyre

  Håret bør også være naturlig å få en harmoni i utseende. Avhengig av sesong og type klær kan du velge å ta løs hår, du en flette elegant eller samlet flørtende. En meget elegant og diskret alternativ er å velge en updo med flette.

  8. Tilbehør

  Ta en supplement godt valgt og ikke skille seg ut mye bedre enn å bruke også. Du kan lede en choker diskret om påvente liten eller armbånd Fin.

  9. Ting du bør unngå

  Husk at dette er en feiring semiformal, så ikke overdriv eller bommer: du ikke kan delta enten jeans eller en kjole til bryllupet. Husk å ikke ta rollen eller barnet eller foreldrene.

  10. Vær Natural

  Dåpen er en handling av renhet og velge et utseende som du føler deg selv er viktig. Sats på klær som gjør at du føler deg komfortabelt og stilig. Husk at alt vil sentrere barnet, men også gudmor vil være en hjørnestein.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  90 − 83 =


  Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer