Hjemmelaget kostyme undead: gjør det selv! [BILDER]

Hjemmelaget kostyme undead: gjør det selv! Du ønsker å se ut som en av karakterene i The Walking Dead denne Halloween? Ser du deg selv virkelig klar til å se ut som en levende døde? Du ønsker ikke å bruke masse penger for å forberede en drakt for imponere vennene dine? Så ikke nøl med og gjør deg klar til å være følelsen av denne festivalen. Med litt fantasi og noen råd som du vil gi i denne artikkelen vil du være misunnelse av alle vandøde Halloween natt. Klar til å være skremmende? Vel, les videre!

Halloween natt er rett rundt hjørnet. Det er ikke bare tid til å tenke på hva du skal ha for den spesielle festen vi kommer til å gjøre den kvelden, men vi kan allerede få å jobbe slik at vi ikke glemme noen detaljer.

Hvis du ikke har tenkt på hva du skal kle kveld All Saints, vi presenterer vi du forteller dem ting. For eksempel, hvorfor ikke kle seg ut som en vampyr? Avhengig av stilen du ønsker å gi og din Personlig preg Du kan være veldig skummelt eller annet du kan legge til et snev Poussin natt.

Hvis på den annen side, trenger ikke noen anelse om hva du skal kle deg fordi du er tydelig at du er til zombier, så vi foreslår at du følger noen små skritt for å være levende døde mer redd.

Hvordan skjule undead?

For denne drakten vanskeligste delen er utvilsomt makeup. Klart det er det mest kompliserte ting å gjøre, men det er hva som kan gjøre din drakt gå ubemerket eller være misunnelse og beundring av alle.

For å gjøre dette trenger vi ikke bare tålmodighet, men også litt fantasi og selvfølgelig kunstnerisk så vi kan godt bruke hver farge.

Som for drakten, vil vi gi følelsen av at vår klær det er Gamle, skitne og gnog. Innse at du har ment steget fra under jorden hvor du ble begravet.

For klær som følelsen er best å få en Gammel hvit skjorte ikke lenger bruker, og vi har noen hjemme, selv til å være komfortabel hjemme.

vil flere kutt i den, slik at det ser ut som gnog av dyr. Han må ha følelsen av skitt og synes også litt blod, er sistnevnte nøkkelen for å skremme litt. Så vi kan gjøre en blanding av vann med paprika eller bruk mercromina enn vi bruker til å desinfisere når vi kuttet. Det smøre litt t-skjorte med denne fargen gir en uhyggelig effekt.

Til bunnen det rett og slett en Vi har gamle jeans og gjøre det samme som skjorten. Flekken det litt og spesielt rive overalt.

Dette drakt er veldig enkelt å lage og som vi har sagt, er nøkkelen i makeup og hår. Forresten, som sistnevnte ikke gjør et fasjonabelt bun maxi, husk at du er en zombie, og derfor hva du minst viktig går bra coiffed. La deg løs hår karding litt inne og alt annet veldig pjuskete, følelsen neglisjert, selv om du har flokete hår vil være mye bedre og mye mer troverdig.

Begynne å jobbe, testet sminke som du kommer til å sette på og ha det gøy!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 29 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة