Silikon Sponge Makeup: Påfør basen unstained

Kosmetikkindustrien hver dag mer revolusjonerer markedet med nye produkter som tilbyr løsninger på tradisjonelle. Det nye er at vi bringer deg i dag silikon svamp makeup, en innovativ svamp som lover anvende null baserte flekker.

Fordeler med silikon svamp

  • Det er en gjennomsiktig svamp med en nysgjerrig oval Material, silikon. Dette materialet gjør at sminken glir lett over huden, så uniform, for naturlig og skinnende resultat.
  • Det ikke er sammensatt av et absorberende materiale som børster eller svamper tradisjonelle, men silisium, en glatt og mykt materiale, ikke kastet bort en dråpe makeup, som later ikke flekker på svampen, slik at vi vår makeup varer mye lenger.
  • Det er veldig lett å rengjøre. Du trenger bare litt såpe og vann og svamp så god som ny. Og det er svært holdbar, Det er ikke lett ødelagt, og hvis du tar godt vare kan vare i mange år.
  • Videre fOpererer på alle typer makeup, væske, krem ​​eller fast. Også du kan bruke til å forlenge solpudder eller rouge krem.

Ved hjelp av silikon svamp

Metode for bruken er svært lik tradisjonelle svamper og børster. Påfør base på ansiktet og blanding med silikon svamp. deretter gir små tingene å dekke huden makeup jevnt.

For å gi deg en ide, la vi en video tutorial på hvordan silisium svamp brukes

Prisen varierer fra 9 og 12 euro, så vurderer det er en langsiktig svamp, prisen er svært rimelig og funksjonell.

Du kan også være interessert i: Væske Palisade: Perfect manikyr med flytende latex og mascara: Beste Mascara 2016


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 73


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة