Konjac Sponge: Hva er det, hvordan det brukes og fordeler

Vi elsker koreansk kosmetikk, spesielt for sine innovative produkter, vel, i hvert fall de er til Vesten, fordi sikkert mange av deres produkter er ikke så ny for koreansk og koreansk. Et eksempel er Konjac svamp brukes i ritualer korean rengjøring takket være sin makt cleanser og exfoliant for alle hudtyper.

Hva er Konjac Sponge

Konjac svamp Den er laget av røttene av tuber Konnyaky eller Konjac, som vokser i store deler av Asia, selv om de er veldig voksen for kulinariske forbruk i Korea og Japan. Root tuber er for det meste vann (97%), mens 3% er glucomanato. I tillegg er den rik på mineraler og lite kalorier. I asiatisk kultur denne roten har tradisjonelt blitt brukt i naturlig rettsmidler for skjønnhet problemer.

marked Du finner ulike typer svamp Konjac. Originalen er hvit, laget med ren Konjac rot og anbefales for alle hudtyper. Du finner også Konjac Sponge Svart, aktivert bambus, ideell for å fjerne hudormer, kviser og urenheter. En annen av de mest vanlige svamper Konjac er grønn, til hvilken grønn leire tilsettes i sin sammensetning, egnet for kombinasjon eller fet hud. I tillegg hver dag nye konjac svamper som rød laget med fransk rød leire for tørr og moden hud og anti-aging effekt eller rosa med fransk rosa leire for sensitiv hud, trøtt eller dehydrert er opprettet. Hvis du finner andre av andre farger, anbefaler vi at du sørge for at de er laget med 100% naturlig svamp som ikke mister sine egenskaper.

Å være en biologisk nedbrytbar svamp har en levetid på bruk, ca 3 måneder. Prisen varierer mellom 3 og 5 euro.

Fordeler med Konjac Sponge

Konjac svamp er en naturlig svamp og biologisk nedbrytbare lover mange skjønnhets fordeler også knyttet til helse av kroppen vår, veldig på bølgelengde med begrepet slow skjønnhet som søker å harmonisere vår skjønnhet med vår kropp og sinn. Vi forteller deg alle fordelene med Konjac Sponge:

  • Konjac svamp er naturlig og biologisk nedbrytbare, tilsetningsstoffer og kjemikalier, så Det er et miljøvennlig alternativ for ansikt og kropp rensing.
  • forsiktig eksfolierer huden, fjerne døde hudceller, og skaper en beskyttende film på huden din.
  • Fjerner overflødig talg og renser dypt hudormer, selv for å fjerne dem.
  • Konjac svamp har nøytral PH, så det vil ikke påvirke pH i huden og vil ikke irritere noen hud.
  • Det passer for alle hudtyper, fett, tørr, moden og selv oversensitive. Det er også brukt i spedbarn og barn.
  • Ingen trenger ekstra rengjøring ved bruk av svamp Konjac, slik at bruken vil unngå unødvendige kjøp av såper og rengjøringsprodukter.
  • Det er antibakteriell, astringerende og anti-inflammatorisk, så det er svært godt egnet til å bekjempe bakterier akne.
  • Dens sammensetning og struktur, Konjac svampen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, å fremme regenerering av vev.
  • Ved hjelp av det skaper en svært hyggelig naturlig skum.
  • La kroppen og ansiktet A følelse av velvære etter bruk, så det er ideelt for bruk etter skjønnhetsbehandlinger som voksing eller skrell.

Hvordan Konjac Sponge brukes

Konjac svampen trenger ikke å brukes sammen med rengjøringsprodukter, fordi deres egenskaper bidrar til å rense og eksfoliere huden naturlig. Allikevel, hvis du foretrekker å bruke et rengjøringsmiddel du kan, selv om du kan skade de naturlige fibrene i raskeste svamp, så dens levetid vil bli redusert.

Alt du trenger å gjøre er dyppe svampen Konjac store mengder vann og massere den med hånden til det blir en glatt tekstur, når du kan bruke det på ansiktet med myke bevegelser uten å trykke for hardt.

For å rengjøre, bare tørk igjen med vann og la det tørke i et ventilert område. Noen produsenter anbefaler desinfeksjon med kokende vann hver så ofte.

Å være en naturlig svamp, er det litt delikat, så det er ikke tilrådelig å presse eller aggressivt bruke på huden vår. Vi må behandle Konjac svampen forsiktig og kjærlig, akkurat som vi gjør med huden vår.

Du kan også være interessert i: Skjønnhet Supplements: Den nye måten å se fine og koreansk kosmetikk: våre favoritt produkter [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer