Makeup svamper: Bruk og rengjøring blender Beauty

Børster, svamper, børster ... hjemme har vi flere produkter for å oppnå en perfekt og helt uklart sminke, men ikke alltid vi får det. For å fikse dette, kommer Beauty makeup svamper blender. vi fortelle hvordan du bruker dem og rengjør dem.

Hva er Beauty blender?

The Beauty Blender er en ny makeup svamp egg-formet i stand til å tilpasse seg en hvilken som helst buet flate. Med det blir han en airbrush effekt, slik at du kan nyte en perfekt uskarphet og en naturlig utseende.

Hvordan bruke det?

Klargjør svamp

Som oppstår med andre svamper, blender Beauty absorberer mye sminke om når du bruker den er tørr. For å fikse det, senk i vann og presse noen ganger vred godt når ess. Du kan sjekke at din størrelse har økt noe, og at det faktum av våt gjør at mengden av absorbert makeup er minimal.

I tillegg til en stor knep gjør du varer mye lenger er spray det med fiksativ makeup rett etter vred. Du vil definitivt vare mye lenger!

Foundation

Ta litt foundation på en overflate eller direkte på den tykkeste svamp og Påfør med innslag, slik at basis er integrert med huden. Det er viktig ikke de slep, da dette ville miste blur effekt som vi søker. Når du har det, sidestøtter Beauty Blender ruédala ansikt for en mer profesjonell effekt.

korrekturleser

Påfør concealer finger og difumínalo med den tynneste parti Svamp for ensartethet. Du kan også bruke som sminke, men med metoden indikerte at du får et mer dekkende resultat.

Illuminator og kontur

Både for å søke konturen som lys, er det best å bruke siden av svampen, som også bør gjelde innslag. Hvis du også ønsker å få en kontur effekt, kan du avslutte blanding med den tykkeste området.

Kosmetikk og pulvere

Rouge og pulver for å unngå blending kan aldri gå glipp av, og Beauty blender vil bidra til å gjøre det en veldig enkel oppgave. Ta rouge eller pulvere sammen med de tykkere region, Ta bort overflødig å gi en klapp med fingeren og gjelder overalt. Du vil elske resultatet!

Hvordan ren?

Som med alle skjønnhetsprodukter, må du vedlikeholde strenge hygiene for å forebygge uønskede problemer i huden vår. For dette, Beauty Blender bringer en bar spesiell såpe, men til ren kan bruk det du har hjemme eller det samme som du bruker for andre kosmetiske produkter. Ja, det er veldig viktig å være såpe og ingen olje, siden sistnevnte kan føre til skader.

Beauty nedsenket i vann blender og trykk den et par ganger for å fukte alt du kan. Når lastet med vann, gni med såpe for en stund. Du får se hvordan det går ut etter hvert alle spor av makeup. Gå skylling og gni såpe før du får det, vri, vannet går helt gjennomsiktig. Hvis du har problemer med å rengjøre et bestemt område kan gni plommer litt, men være forsiktig med å grave neglene.

Når du har det, renne godt og tørk først med kjøkkenpapir og deretter med et håndkle. Til slutten av tørking, er det det beste Jeg lener meg på selve emballasjen den bringer.

tips

The Beauty blender er en stor svamp, men kanskje en av de største ulempene med mold er lett kjøpt hvis den ikke behandles riktig. For å unngå dette, må du ikke la det tørke på et lukket område og endre hver tredje måned. Men hvis du finner grønn flekker, blålig eller svart, er det bedre enn å fratre for å unngå et stort problem med huden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer