Boret nesa: Pleie og bedre modeller [BILDER]

Nesen piercing er en veldig populær piercing, både menn og kvinner. Nesen piercing trenger spesiell omsorg. Det er også en av de mest flatterende perforeringer grunn flere piercinger modeller verden. Nesen piercing er en av de mest delikate, derfor må vi utvise ekstrem forsiktighet. Da sier vi hvordan ta vare på nesen piercing og hva er de beste modellene.

Omsorgen boret nesa

  • Før du utfører nesen piercing er svært viktig at du velger en god studie, Dette er en del av den omsorg som må regnes med. Opt for et senter med kvalifiserte fagfolk. Studien skal ha en maksimal hygiene og verktøy. rapporter deg alt du trenger om prosedyren er også svært viktig. Hvis du har noen allergier eller hudproblemer bør du kommentere.
  • etter piercing Det bør ikke være smertefullt. Faktisk, mange studier bruke en spray for å nummen området. Det er svært viktig at du er avslappet når du går å pierce nesen. Merk at det ikke vondt mye og at programmet er veldig fort. Det er svært viktig at materialet er helt sterilisert.
  • Så snart boringen, Du må ta vare på omtrent fire måneder før det gror helt. Den piercing trenger konstant oppmerksomhet siden det er et område der bakterier samle og bakterier.
  • Du bør ikke ta nesen piercing, og i løpet av den helbredende tid bør du rengjøre den uten å fjerne den.
  • Å ta vare på piercing saltvann blandingen i varmt vann og ren gjennomboret nesen. Bruk øret pinne for å rengjøre utsiden og innsiden av neseboret. Deretter bruke en annen vattpinne eller gasbind å tørke. Du må utføre handlingen minst 2 eller 3 ganger om dagen. Vask alltid hendene før du tar piercing
  • Unngå piercing kontakt med andre kosmetiske produkter. Det er best å unngå sminke, kremer eller andre kosmetiske produkter på såret til piercing har grodd.
  • Mange har mani spille med piercing nese. Det er bedre å ikke røre det for å unngå smitte.
  • Når en piercing er gjort er det normalt å lide en liten svelling av området, men skjermer som betennelsen ikke blir verre. Keloider kan også vises, bør du oppsøke lege. Hvis en infeksjon oppstår bør du også oppsøke lege. Blemmer og byller på om det er en god hygiene piercing.

De beste modellene av NoseStud

det finnes en bredt utvalg av modeller for nesen piercing. Det er meget diskret piercing, som en enkel ring eller liten &8220; helling&8221; knappen. Det mest spektakulære er de som bærer en bokse arbeid, detaljer av fargede steiner, perler eller glitter. Totalt minimalistiske design eller unike detaljer blir holdt. den piercing halvåpen De avsluttet med en ball er perfekt for piercing nasal septum. Hvis du ønsker å gi en etnisk preg på utseendet satse på mandala inspirert piercinger eller indisk.

For de som ønsker en mer glamorøs piercing, ideelle modellene er de som fører rhinestones, skinnende eller fargede steiner. For de som foretrekker noe mer minimal, er det best å velge enkle piercinger uten perler.

I vårt galleri vil du se de beste modellene og ser piercinger i øyeblikket. Du kan også være interessert i: Piercing: hvordan ta vare på infiserte eller ikke Tatoveringer søstre: Vakreste å dele design.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 3


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة