Tenne kjærligheten 10 idiotsikre triks for å få det

Tenne kjærligheten 10 idiotsikre triks for å få det. Etter sommeren går adrenalinet ned til tider, og blir økt nivå av stresset, som sammen med rutinen tilbake til arbeid, påvirker vår oppmuntring spesielt, og vi kan også legge merke til med vår partner. du ikke lenger har mulighet til å gjøre mange av de tingene du har gjort i løpet av ferien, siden den tid fraværende, og dette kan føre til at du aburráis Dermed hverandre som du kanskje ikke har selv lyst til å snakke. Vi gir deg noen tips for tenne flamme av kjærlighet i denne fasen av følelsesmessig nedtur.

I løpet av ferien, partneren din og du sikker på at du har levd øyeblikk veldig spennende sammen på stranden, fotturer i fjellet eller på forskjellige steder enn vanlig, stadig å styrke forholdet i sommer, men alt gode slutter og blir vanskelig rutine, som kan ta en toll på vårt humør og til og med vår forholdet.

Hvis du har besluttet å ta steget fra iros til leve sammen og du har passert det stadiet tilpasning, følge retningslinjene for å få uten å dø i forsøket, gratulerer, et skritt er allerede tatt. Men du kan ikke la forholdet bli det samme hver dag som det gradvis går visner uten at du er klar over.

Vi gir noen triks for å gjenopplive flamme av kjærlighet, i det minste i løpet av dette trinn varer.

  • Det første du tenker på er å begynne å tjene planlegger sammen, som om natten eller i helgene, avhengig av tidsplanen. Du kan velge en escapadita noen ganger til et spa, som alltid avslappende eller romantisk hytte området.
  • Raske henne en dag når jeg får en jobb cenita med stearinlys, god vin og dessert for eksempel noen sjokolade. Hvis du er for full det spiller ingen rolle, kan du flytte lysene på do og nyte Banito skum veldig spesiell.
  • Hvis rutinen over din mest intime øyeblikkene har tatt, legg til litt originalitet, som en god modelito, eller noen leketøy, at vel overraske deg, skal du passerer stort.
  • Du må avverge rancor hodet. Hvis du en dag har gjort en kommentar som ikke har likt noe, eller har kommet for sent til en avtale, har du to alternativer, eller slutte å spise hodet, eller fortelle tydelig. Det er flere viktige ting.
  • Av og til kan du gjøre noe fantastisk med det som er igjen med åpen munn. En idé kan fylles rommet helium~~POS=TRUNC ballonger~~POS=HEADCOMP forskjellige farger med budskap om kjærlighet.
  • Prøv å gjøre rutinen som til sammen er ikke en film daglig. Prøv å slå av TV-en og snakke noe. Jeg vil vite bedre.
  • En annen idé kan være å lage en Båttur med de mest spesielle steder, der dere ga det første kysset, eller hvor cenasteis av Valentine, at han elsker.
  • en fotoalbum Det er også et godt valg for deg å huske sammen noen spesielle øyeblikkene i ferien, og tenke på å gå forbereder neste år.
  • Du kan også registrere noen ny aktivitet eller et kurs sammen, avhengig av din smak.
  • Men det viktigste er at partneren din vet hva du får. Snakk med ham og fortelle din mening om din situasjon, så sikker på at han også får noe fra ham.

Sette disse tipsene i praksis, og se hvordan neste sommer kommer uten at du merker det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 44 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo