De beste naturlige rettsmidler for å løfte ånder

Føler du deg av, selv trist, irritabel og mangel på motivasjon? Her er de beste naturlige løsninger for løfte humøret og balansere dine følelser.

Visste du at kulde og mangel på sollys kan påvirke vår rammen av tankene? Og det er ikke den eneste årsaken som kan være bak humør nedgang. Mangel på vitamin B kan også være bak problemet. For eksempel, misbruke forbruket av søtsaker, sjokolade og sukkerholdig brus kan føre oss til å sløse bort B-vitaminer, vitaminer har en stor innvirkning på følelsesmessig balanse. Hvis du er mer irritabel, med humørsvingninger, gjennomgå diett og tilbringe hele matvarer.

Hvis stemningen nedgang er ledsaget av problemer med å sovne, overdreven bekymringer eller tvangsmessig overspising, kan ty til tryptofan kosttilskudd (Unntatt i tilfeller der du tar antibiotika, antidepressiva eller antihistaminer). Tryptofan er en forbindelse som, naturlig nok, gir vi mat slik som meieriprodukter, belgfrukter, nøtter og korn. Men både stress og ubalansert kosthold, eller forbruk av alkoholholdige drikkevarer, kan alvorlig senke nivåer. Når du tar kosttilskudd, gjør det med en mat rik på vitamin B (banan, havrekjeks, nøtter, melk ...).

Du kan også være interessert i: hjem rettsmidler bestemor å ikke bli syk, og hvordan følelser påvirker helsen din.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة