Antioksidanter: ta dem inn i juice

Antioksidanter: ta dem inn i juice. fem stykker frukt og grønnsaker en dag. Det er den ledende kosttilskudd anbefaling av sunt kosthold, og variert balanserte, men ikke alltid vi oppfylle til punkt og prikke. For å lette oppgaven og har ekstra hjelp vi kan trekke juice, satser på kombinasjon frukt og grønnsaker beskytter oss fra mer toksiner eller frie radikaler. Beskytte oss mot virkningene av aldring Det er i våre hender og begynne å ta vare på maten vår. La oss prøve noen av de antiaging juice.

Juice kan også være en interessant kilde til antioksidanter, vesentlig i et sunt, variert og balansert kosthold. den fordeler og anti-aldring rolle antioksidanter kan bli funnet i en naturlig tilberedes. Noen av frukt og grønnsaker i vår pantry De er en fin kombinasjon å formere fortjeneste på en diett, som vi vet, må omfatte daglig inntak av 5 porsjoner frukt og grønnsaker. I dette tilfellet, er forslaget tre juice laget av kombinasjoner beskytte oss mot giftstoffer.

Apple, kombinert med gulrot stimulerer produksjonen av kollagen, som vil hjelpe huden å vinne elastisitet. Huden er faktisk kroppen som best reflekterer vår helse. Holde huden sunn og hydrert er den beste måten å unngå effekten av aldring. Når VÆSKE eple og gulrot, best gjøres separat i en blender og bland.

Kiwi og banan juice

En kombinasjon som vil tillate oss å dra nytte av egenskaper antioksidanter kiwi, en frukt rik på vitamin C. Kiwi er en av de beste skjermene våre immunsystem, en kraftig antioksidant som hjelper oss med å ta vare på oss selv inne og ute. Til dette må vi legge energiegenskapene til banan, rik på tryptofan, som bidrar til å slappe av. den banan også Det gir oss karbohydrater, folat, kalium, magnesium og fiber, noe som bidrar til å aktivere intestinal transitt lettere å fjerne avfall i kroppen som, dersom akkumulert, de akselerere aldring.

Grapefruktjuice og ananas

Grapefrukt, på den ene siden er det vanndrivende og avføringsmiddel. For sin del, er ananas en av de mest anbefalte i tilfeller av tunge digestions frukt, og takket være sitt innhold bromelain Det hjelper lysere. Et glass grapefruktjuice og ananas (omtrentlig forholdet er en for hver 200 gram grapefrukt ananas) hjelpe oss å ta vare på vår fordøyelses~~POS=TRUNC systemet~~POS=HEADCOMP og forbedre intestinal transitt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 29 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi