kreative håndverk til jul 10 originale ideer [BILDER]

10 Enkel jule ideer kreative oppgaver. da Vi gjennomgår noen av de mest originale oppgaver som du selv kan lage til jul. La fantasien løpe løpsk!

Du er på jakt etter ideer til originale Christmas håndverk? Du har mange alternativer, fra Christmas håndverk å gjøre med barna, Christmas håndverk med filt eller Christmas håndverk med plugger gjøre med barna. Men, vil du noen andre ideer mer? Her er til stede.

Har du en gammel bok hjemme som du ikke lenger bruker, ark med avis eller papp farge? I så fall kan du opprette en original juletre i enkle trinn.

jule~~POS=TRUNC Maler

En enkel og kreativ idé å dekorere hjemmet til jul er vanligvis utføres maler med julebilder. For å gjøre dette, må du først se etter disse julebilder som du liker. Deretter skrive dem og kuttet innsiden. Da må du ta på litt glitter inni omrisset å sette bildet.

jule~~POS=TRUNC stjerner

Ett av bildene i seg selv er jule stjerner. Og hva er vel bedre enn å lage dem med en plastflaske? For å gjøre dette, må du riktig kuttet og brukes til å gi mer volum crepe papir også.

jule~~POS=TRUNC

Lyst til å imponere dine gjester med en spektakulær midt jul? Tar, i dette tilfellet en gammel kurv eller flettet tre dekorere til din smak.

julekort

Når du liker julen kommer denne gang for å gratulere din familie og venner ved å sende en personlig postkort? I dette tilfellet, kan du forberede et julekort med forskjellige motiver og design veldig enkelt.

definerte markører

For de ivrige lesere følgende er en perfekt gave. Det handler om å skape morsomme og praktiske papp markører. Å forberede dem bare å lime to lag med papp for å få et tilstrekkelig tykt og bokmerker, deretter dekorere den til din smak.

Angels håndlaget

Med bare resirkulert papp og litt fantasi kan du lage originale jule engler. Å kulminere det kan dekorere med gull glitter.

gave bokser

Det er ingenting bedre enn kreativt presentere våre julegaver. Resirkulert papir bokser kan lage mange forskjellige størrelser, kan du dekorere også skape originale effekter med malerier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 33


Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة