Mr. Wonderful og Oysho 2016: Alle modeller for vinteren [BILDER]

Fra 27 oktober og du kan kjøpe i butikkene den nye kolleksjonen av Mr. Wonderful og Oysho for høsten / vinteren 2016-2017. Mr. Wonderfu er et velkjent selskap som lykkes takket være hans tegninger, morsomme og Oysho produkter og positive meldinger, er undertøy fast Inditex. Begge kommer sammen for å lage plagg og tilbehør som hendte, tøfler, sokker, toalettvesker, gensere, jakker&# 8230; og mange flere produkter med ikoniske tegninger av Mr. Wonderful. Ikke gå glipp av det!

Hvis du elsker Mr. flotte tegninger du vil elske dette nye samarbeidet med Oysho. For den nye sesongen høst / vinter 2016-2017 De foreslår en masse klær til å være hjemme eller sove full av positive meldinger, søte Naif tegninger og farger. For å være godt varm denne vinteren er det ingenting som en myk og behagelig pyjamas. For eksempel: lange bukser pyjamas i blå himmel med enhjørninger skrive ut i ulike nyanser og langermet skjorte i hvitt med tekst &# 8220; Våkn opp og gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse&# 8221;. På baksiden Han har på seg en mønstret enhjørning. En annen veldig kul pyjamas, er en modell med hette skjorte stil mansjetter og ribbet mannskap nakke grå mønstret foran klokke og setning. Det er kombinert med beskjæres bukser med gummi stempling vekkerklokker i forskjellige farger og en metallisk berøring.

Fordelen med disse er at du kan pyjamas kombinere ulike bukser med ulike topper. Firmaet tilbyr vide bukser i pastellfarger med toast og kopper. Å kombinere dette pyjamas bukser har flere skjorter eller andre. For eksempel: en lang grå skjorte med trykte foran donuts og kaffe bak eller T-skjorte i heather gray sky mønstrede og metallic stjerne med melding &# 8220; Jeg liker deg mer enn min seng&# 8221;. For å bli enda varmere hjemme du har super glad og hyggelig genseren. Som modell polar vev med mansjetter og marineblå farge og design brodert på forsiden i kontrast eller grå fleece genser med metallisk broderi og farge på forsiden. Denne genseren kan kombinere med pyjamas på seg matchende (også fleece).

Hvis du ønsker å gjøre en super original gave til dine venner eller til deg, har du bokser formede metallklokke som inneholder et par av sokker skum. Disse sokkene er polar og har en tekst på toppen &# 8220; Fem minutter pleeease&8221; og slitasje sklisikre såler. Du har også andre enhjørninger utskrifts sokker eller en tykk grå lange sokker med tekst og illustrasjoner i mørk blå farge. For å fullføre samlingen der pakker av truser, toalettvesker, tepper eller sko gå hjem. Hva tror du?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 49


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi