Manolos: Prisen på et innfall

Vil du vite hva er Manolos priser? Sko Fashion Designer Manolo Blahnik De er ekte kunstverk, og som sådan må betales. Her har vi detalj hva er beløpet du må betale for seg en av hans spektakulære kreasjoner.

Manolos er fottøy verdenskjente. Hans kreasjoner har blitt en komplement som aldri svikter i glamouroso kabinett av berømt. For eksempel, Naomí Campbell, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker eller Madonna er noen av de kjendiser som bærer disse sko. Det er imidlertid uegnet sko for ethvert budsjett. Du vet hvilken pris?

Men, i samlingen av Manolo Blahnik sko du ikke bare finne. Foretrekker du elegansen til boots? Dersom det ved 1.000 euro, om, vil du ha modellen Pascalane.

du har 1800 euro? Hvis du har penger, hva forventer du å bevise disse katiuskas? Modellen heter Ekaterina og de er laget av semsket skinn med programmer perler.

Som du kan se Manolo Blahnik sko er ikke ment for alle økonomier, men disse designene er ikke noe. Men hvis du ikke kan gi denne freak hver dag, kanskje du kan gjøre på bryllupsdagen Tror du ikke?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 74


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi