Trender i tilbehør våren – sommeren 2017

Vesker, sko og mote tilbehør for å gi en perfekt finish til vår sesong utseende. I EllaHoy avslører vi hva som vil være trender i tilbehør til Spring Summer 2017, en trend som presenterer frisk, glad og full av farger. Ikke gå glipp av det du vil være mest nyttig.

Spring trender i tilbehør &# 8211; sommeren 2017

Motemerker sakte avsløre deres store innsatser for neste sesong. Mini vesker, øredobber maxi, sporty visir, stråhatter, store belter&# 8230; uendelig og deilig å gå til den siste-ons.

visir

Visirer gjenoppfinne seg selv og gjøre nøkkel sporty chic. med blomst utskrifter eller i nøytral toner, semsket skinn eller tekniske materialer, forfra eller bakfra. Caps og visir gjøre en opptreden side sin funksjonalitet.

Mikro Posene er så liten at du trenger en større modell til å lagre ting. Bundet i midjen, hengende fra en større eller holdes i hånden stykke. For å lagre på telefonen eller leppestift, igjen, hvor estetikk mot funksjonalitet. Du kan se hvordan de bærer mikro berømte mote håndvesker.

Fun hånd bag

En mikro morsomste vesker clutch poser møtes. Ideelt for å skape fargerike utseende og et snev av galskap, den morsomste å gi liv til en original og humoristisk mote modeller. Et tilbehør som vil sikkert gi mye å snakke om.

flerfarget poser

den technicolor trend er en annen av våre favoritter. Bright, med mange detaljer og farger ukonvensjonelle måter. Poser fulle av liv og modernitet uten å forsømme eleganse, for estilismos fulle av lys. Her viser vi deg de beste modellene av flerfarget poser.

Maxi øredobber

Ikke alt skulle være i en redusert form. Du vet at denne vinteren maxi hva som er moteriktig; den første sommeren siden 2017, også. Maxi øredobber eller snarere gigantene, og paradert gjennom internasjonale catwalken og street style. Du ser trene ørene, fordi når du ser de beste modellene av utestående maxi, kan være vanskelig å motstå.

stråhatt

Maxi, normal eller meget bredbremmet svart eller krem ​​i farge under leilighetsvis frynsete detalj. Spesielt denne våren og sommeren, er stråhatter kommer til å være en hel må ha. Eksotisk innflytelse når tradisjonelle hatter.

Maxi Belter

En markert og feminin silhuett som tillot forsterkes av en store og fargerike belter. Korsetter og band som forbedrer figuren, perfekt å kombinere med løse kjoler, bukser stil palass og mini skjørt. Ikke elsker denne trenden! Du kan se det beste av mote maxi belte.

sokker

Å bringe i lyse farger, kontrast med sko og i henhold til fargene ser. Hvis du er ute etter differensiere resten med små detaljer Dette valget er ditt. Få dagens luft for antrekket ditt, og vil ikke gå ubemerket hen.

Noen tilbehør trend i den gjenværende mange ting å oppdage og at vi vil ha EllaHoy deg. Ikke gå glipp av det!

Du kan også være interessert i: Shoe Trends 2017: Fashion vil markere dine skritt og store motetrender våren - sommeren 2017 [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة