Hvordan å behandle en sjalu kvinne

Dealing with sjalusi kan bli en Herculean oppgave, spesielt hvis du ikke gir ham føre partneren din for å få deg til å føle det slik. Sjalu mennesker, særlig kvinner ofte ganske usikre. De mener deres partner vil forlate dem for 'bedre' og De prosjekt alle deres frykt i forholdet, hva forverres betraktelig. Vil du vite hva du kan gjøre for å gjøre situasjonen bedre? Les videre.

Finn ut hvorfor

Hvis du ikke har gitt ham grunn til å være sjalu, må du analysere hva som forårsaker den følelsen i det, deres virkelige opprinnelse. Som vi har nevnt før sjalusi vanligvis på grunn av lav selvfølelse og noen ganger fremstå som resultat av dårlige erfaringer forrige. Kanskje din ex utro mot henne, og som gjør at du ikke stoler på.

Vær oppmerksom på dine handlinger

I slike tilfeller kan den minste detalj såre. Naturligvis har dette ikke å begrense dine sosiale relasjoner. For eksempel, hvis din beste venn er en jente og alltid snakke om det, eller hvis du har bare ros for den nye medarbeider, kan hun føle at du sammenligner med den andre og føler stadig mer 'minste'. Spesielt hvis du ikke bruker de samme komplimenter så ofte.

Gjør stoler på deg

For noen jenter vil være nok en samtale der du asegures dem at de kan stole på deg, men andre De ønsker å bevise det. For det første vil det være viktig at defináis grensene for utroskap, det vil si, hvis for eksempel, der hun danser sensuelt med en annen jente er uutholdelig, eller om problemet ditt er rett og slett at du opprettholder en samtale.

I alle fall har du også mye å si om det. Det bør være en forhandling, ikke en rekke pålegg fra deres side som begrenser måten du er og samhandle med andre.

Hvis du har hatt dårlige erfaringer så må du viser deg hvordan du er. Inviter henne til å følge deg når du går ut med venner, så vil du se hvordan du oppfører deg med dem og ikke har grunn til å frykte du går alene med dem. Tilliten tjener også å være ærlig, For eksempel, hvis du bor med en venn for å spise, ikke skjule. om snakke om det åpent vil du se at du har ingenting å skjule og vil ikke bekymre deg om noe skjer mellom dere.

Du skal føle deg trygg

prøve prise kjæresten din oftere. Fortell henne hvor fantastisk det er, og hvor mye du elsker henne ofte. Ikke anta at du vet og minne ham. Du vil føle deg mye bedre. Litt etter litt du vil få tillit og du lærer å se hvordan du ser ut.

I alle fall hvis du merker at din sjalusi start bli sykelig og situasjonen ikke blir bedre, du må hjelpe og gi deg råd besøke en spesialist. Par terapi kan gjøre mye for deg i disse tilfellene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 30 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة