Stjernehjemmelaget kostyme for jenter: Hvordan gjøre det steg for steg [BILDER]

Stjerne kostyme for jenter: hvordan. Hvis du vil ha en original og annerledes kostyme for barnet ditt denne julen datoer, anbefaler vi kostyme stjerne. Det er et typisk jul og meget elementene, men samtidig blir den forkledning separeres enn vanlig, noe som ofte pastor og humane personene i "julekrybbe"Som Jomfru Maria. Stjernen er like viktig og kan gi mye spill å gjøre en fin drakt og bli likt av barn. Det er mer vanlig for jenter velger denne drakt, men det er også like sant for et barn, så vær nøye med prosedyren. Det er enkelt, og du kan gjøre med resirkulerte materialer.

sammen med karneval, den jul Det er en av de tider av året hvor den berører gjøre oppfinnsomhet og fantasi til å lage hjemmelagde kostymer. På denne tiden alltid det synes å være for barn, siden de lever med mer entusiasme denne gangen.

Hvordan lage en drakt stjerne

Stjernen er et element som får en spesiell betydning i julefeiringen fordi, ifølge tradisjonen, er som ledet de tre vise menn, en annen drakt som lett kan gjøre opp stallen i Betlehem. Følg disse trinnene, og barnet vil bli en stjerne verdig beundring.

  • I en stor papp eller et tøystykke tegner omrisset av en stjerne, som du vil ha det er for kostyme som du gjør. For å lette deretter sette forkledning og som ikke vil bryte farten som bærer den, er det bedre å velge et design med mange tips, for eksempel åtte, og er lite uttalt.
  • Du velger fargen på materialet er svært viktig, og den mest anbefalte er gull eller sølv. Sviktende det, kan du velge hvit eller gul, men andre alternativer er bedre.
  • Stjerne Skjær langs linjen du har tegnet. Nå er det tid for å passere den endelige materialet du vil bruke for kostyme og bruke den gamle stoffet som mal. Velg en liner papp eller skum forkledning fordi det vil være mye bedre.
  • Gjør dette trinnet to ganger, slik at du har to stjerner på det materialet du har bestemt. Cose hverandre ved silhuetten og frigjør hullene for armer og hode og, selvfølgelig, i bunnen, slik at barnet kan sette den.
  • Maquilla en liten gutt med gull eller sølv glitter på ansiktet hennes, og er klar til å gå til noen part og glans.

Du skjønner, det er ikke veldig vanskelig å lage din sønn eller datter i en enkel og vakker stjerne, kostyme perfekt for ferie feiringer. Sette ut i praksis disse trinnene, og du vil bli overrasket over resultatene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 72


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih