Originale karneval kostymer som er trenden i 2017

Hvis det er en sesong der for å slippe løs kreativitet er utvilsomt den karneval. En part stands farge, ekstra dose fantasi og, selvfølgelig, godt humør. Og hvis noe irrenuncible Carnival er kostyme. Har du valgt din? Utover det klassiske kostymer, er katalogen av muligheter og ideer for inspirasjon stadig voksende. Grensene, faktisk setter fantasien. overraskelser med den mest originale kostyme oppdage den siste utviklingen og trender.

Trender i kostymer

kostymer dyr, tegneseriefigur, for TV-serie eller historier, kostymer zombier, av pirater, av indianere eller jeans, av demoner og djevler, av romerne, perioden drakter, handler, kostymer av 20-årene, 50-tallet, perioden kostymer, den Star Wars-sagaen&# 8230; Hvis du ønsker å sette en krydret notat til kostyme har også muligheten til å gjøre en valg med et sexy preg. Og i denne enorme, Hva er kostymer som vil vinne denne Carnival er? Film og TV-serien er gode kilder til inspirasjon.

Kostymer for kvinner

den heltinner trendsettere. Amazon Warrior Princess of Wonder Woman de superheroines Marvel eller Supergirl. Dette karnevalet jenter er krigere, ivrig etter å primærfaktor og Guardians of the Galaxy, Gamora som tegnet.

Tegneseriefigurer, tv serier og film stjerne i karneval kostymer for 2017. Og, selvfølgelig, kostyme blir aldri gammel for fans av Star Wars-sagaen, nemlig prinsesse Leia. En serie med en hærskare av tilhengere til en annen, Game of Thrones, en av de mest kjente kvinnelige karakterer, Daenerys.

Filmen er en endeløs kilde til inspirasjon for drakter og i dette spesielle tilfellet, frosne tegnRiket av is på voksen versjon. Disney magi kommer du til å bli svært Elsa Frozen.

Kostymer for menn

De legendariske Star Wars, i det åttende år av forventet levering, forklarer interessen igjen heve alt rundt henne tegn. Ikke gå glipp av årets utnevnelse av Carnival, Superman, blitz, Spiderman, Batman, superhelter som fortsatt er aktive. Flere film helter som Star-Herre og Rockett, Guardians of the Galaxy, eller Power Rangers.

kostymer par

En drakt for to? En perfekt idé å dele moroa med å kle opp og bli partner av festivalen, som mytiske par Mary Poppins og feiervesenet, Skjønnheten og udyret, Grease til Pulp Fiction, og de mest geniale kostymer par som pizza og forhandler, lyn og paraply, forkledning smileys, sjokolade og kokk&# 8230;

Hvor å finne dem?

Hvis du vil ha et bredt spekter di alternativer eller bare enda du har bestemt deg, og ønsker å finne inspirasjon, foreslår vi at du tar en titt på nettsiden til disfrazmania.com, der vil du finne de mest originale kostymer i år vil fylle gatene i løpet av karneval, vil du bli overrasket over hvor mange alternativer de foreslår deg!

Du kan også være interessert i: Hva mener Karneval kostymer og har din personlighet og oppdage de mest morsomme og originale kostymer nettverk.

Annonsering informasjon


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9


Danacol laxatif Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo