Kostymer av kjente mennesker: de enkleste [BILDER]

Kostymer av kjente mennesker: de enkleste. Ofte har vi ingen anelse om at kle seg for Carnival, men det er enkle og svært morsomme løsninger. Disse kostymene kan ta deg både barn og voksne, du må bare ha litt fantasi. Du trenger ikke å bruke mye penger eller investere mye tid til å få en fin og original drakt, pluss tegnefilm, filmer, kjendiser&# 8230;

Carnival bør være en morsom dato og ikke bare av hva du gjør den dagen, men for de dagene før forbereder drakt .. Vårt første forslag ville skjule: av onsdag Addams. Du må finne en kort svart kjole med lange ermer og hals hvit. Legg tights og noen dansere i svart farge. Du bør ikke glemme å lage to fletter på sidene midtskill, og hvis du har kort hår legger en parykk. Fortsett med filmen tegn, ville en annen enkel drakt være å Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffanys: Trenger du en liten sort kjole, høyhælte sko, sorte lange hansker, solbriller, en lang sigar og en lang perlekjede. For de som ønsker en sexy drakt kan vi satse på utseendet Olivia Newton-John i Grease. Du trenger: stramt skinn leggings, en topp Bardot i svart, salonger hæler og en svart skinn biker. Påfør en rød leppe, en kort halstørkle og en frisyre med volum og bølger.

Vi fortsetter med tegn fra legendariske filmer som Dorothy Wizard of Oz. For denne drakten du trenger en kjole i blå himmel kombinert med et forkle i hvitt, til noen røde glitter sko, sokker, en flettet kurv og slips satt på hodet. En annen enkel drakt å gjøre er å Mary Poppins, vi trenger: et skjørt med svart eller flukt lang, hvit skjorte som vi legger et rødt slips, en lue med blomster, en paraply og en koffert stil bag og klar. Disney-figurer er et tilbakevendende tema for Carnival. Vi foreslår dekke av Little Mermaid. For å gjøre dette trenger du en lys grønn leggings og kombinere det med en kort topp i en slående lilla hvis mulig. Det utseendet du få gjennom en lang parykk med svært levende rød-haired bølger i farger. Hvis du ønsker en mørkere drakt, foreslår vi dekke av Black Swan. Du må finne en tutu danser i svart og sy noen fjær, og deretter lagt en krone, og gjør en makeup blåveis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 10


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron