Bryllup samarbeidspartner Lagre meg ‘Luis Rollán [BILDER]

Bryllup samarbeidspartner Lagre meg 'Luis Rollán. Journalisten ga 'Ja jeg gjøre' til kjæresten hennes Alejo Pascual i en sivil seremoni i byen Alella i Barcelona. En lykkelig begivenhet for Luis som ikke mangler familie og kjæreste venner, inkludert noen av hans andre Telecinco var som Belén Esteban eller Terelu Campos og mange andre kjendiser som Ana Obregón, Isabel Pantoja, Eva González eller sanger Tamara.

journalist Luis Rollán, tiden samarbeidspartner for TV-programmet 'redde meg'av Telecinco giftet seg sist lørdag 18. juni med sin partner Alejo Pascual. en bryllup sivile som fant sted i Alella (Barcelona) og deltok ca 150 gjester.

Mange kjente fjes venner samarbeidspartner ikke vil gå glipp av denne viktige dagen for Luis. Ana Obregón med en turkis kjole, samme farge som skuespiller, og valgte for sin triquini som holdt sin tradisjonelle sommer plassert; Cristina Tárrega med en rosa lang kjole med matchende sko og sølv vesken; eller Eva González med en hvit modell med vårblomster.

Det var også noen av partnerne i Telecinco som Luis Belén Esteban som ble ledsaget av sin mann, Terelu Campos, Raquel Bollo eller Marta López. Men tilstedeværelsen av hans god venn Isabel Pantoja, for noen dager siden ble gjenforent med sin sønn Kiko Rivera på settet av Survivor, var sikkert av stor betydning for den ansatte. 'Isabel Pantoja har vært på første rad under seremonien, var jeg gifte meg og bak meg' sa hun ivrig bidragsyter til programmet 'La Noria'.

En svært emosjonell seremoni som tok til vertinne på feil Ana Rosa Quintana som ikke kunne delta av personlige grunner, som forklart Louis seg selv: 'Den eneste som har vært savnet meg er min Ana Rosa Jeg vet du har personlige problemer og herfra vi ønsker å sende et kyss'.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة