Grape kosthold: DEPURA din kropp og former din figur

Grape kosthold: DEPURA din kropp og former din figur. frigjøre toksiner og på samme tid, for å bringe kroppen din er en av de fordeler du kan rapportere kosthold druer. en mat også å oppveie de sporadiske utskeielser, vil hjelpe deg å opprettholde eller gjenopprette figuren din. en diett rask, rensende og vil ikke føre til apati, fordi du bare må følge det for en dag, maksimal tid for å unngå ernæringsmessige underskudd og tilstrekkelig for kroppen fjerne alle skadelige stoffer.

Den druen er en matvare som får interessante kosttilskudd fordeler. Den druen kosthold er basert på å ta over en dag, bare druer, for å rense kroppen vår, slipper giftstoffer og skadelige stoffer og kompensere den utskeielser punkt. En diett som er også en god alliert å holde vår form og vekt. Rense vår kroppen for giftstoffer er viktig når som helst, ikke bare når vi bestemte oss for å gå på en diett for å miste dem flere kilo, og å rense og rense kroppen bidrar til å bevare vår helse og forhindre lidelser. Faktisk en diett desintoxicante som drue dietten kan være gunstig for å forbedre eller lindre symptomene på lidelser som artristis, revmatisme eller leddsmerter. I tillegg druene hjelpe rense leveren, tarmen, forhindrer halsbrann og andre problemer som gastritt eller hypertensjon. Ved å begunstige eliminering av væsker, også bidra til å redusere oppblåsthet og abdominal oppblåsthet.

Basert på fordelene vi kan få fra druer, denne dietten bare ta oss 24 timer, og er basert på distribusjon av deres inntak i fem måltider i løpet av dagen. Diett kan gjentas en gang i uken eller måneden. Foruten å ta fem porsjoner av druer (mellom ett og tre kg på slutten av dagen, spise dem med hud, en kilde for mye av dens egenskaper), bør det være ledsaget med gummi mellom en og to liter naturlig juice druer. Drikkevann vil øke renseeffekten og rense kroppen. Selv en enkel diett, som hvis vi velger en annen diett, er det lurt å oppsøke lege eller spesialist ernæring, fordi, for eksempel, og på grunn av sitt høye innhold av absorberes raskt karbohydrater anbefales det ikke pra mennesker diabetes eller risiko for lidelse.

Uva: Antioxidant par excellence

Hvis vi ikke strengt følger denne dietten for en dag, kan vi også velge å kombinere med andre druer frukt og grønnsaker eller tar bare druer i visse måltider (frokost og middag, for eksempel). Druen har mange argumenter for å bli inkludert i vårt kosthold, fordi det inneholder kalium, vitamin B og karbohydrater. Druer, par dyktighet, en av antioksidanter næringsstoffer i nærings pyramide, særlig verdsatt for innholdet tanniner og en flavonoid til stede i huden av druer og kalles resveratrol. Dens karbohydratinnhold gjør det til en ekstra kilde til makt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 79 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة