Hvordan du laster ned gratis PC Tinder

Tinder har blitt mote App å knytte blant brukere av halve verden. Men hva hvis det i tillegg til mobil ønsker å ha det på din hjemme-PC? Det er en måte bruke programmet på PC-en uten å laste den i dag og vi har funnet.

Selv Tinder har ennå ikke optimalisert PC-versjonen, slik det skjedde med andre vellykkede programmer som WhatsApp, det er emulatorer for bruk i hjemmelaget. I dette tilfellet, som applikasjonsbehov isere brukeren på kartet må du laste ned en Android-applikasjon som gjør denne funksjonen.

Her er steg for steg (for Windows 7).

  1. Det første du må gjøre er å laste ned et program som etterligner operativsystemet på telefonen, i dette tilfellet Android. Andy Det er en av de mest populære for dette formålet, og i tillegg til å være gratis, er tilgjengelig for Windows og Mac.
  2. Når du har lastet Andy kan du få tilgang til App Store (Play Store). Herfra må du følge den samme fremgangsmåten som om du skulle installere programmet på smarttelefonen. Det er, klikker du på forstørrelsesglasset og skriv i boksen "Tinder". Nå har du bare å laste den ned og gi den til å installere når prosessen er fullført.
  3. Når du har Tinder installert på simulatoren Android (Andy) fra PC-en, åpne programmet. Logg inn med Brukernavn og passord vanlig. På denne tiden, vil den spørre plasseringen. PCer ofte ikke har GPS, slik at du må laste ned en annen app på Andy som inkorporerer den.
  4. Gå til Play Butikk og skriver i søkeboksen Fake GPS-plassering. Du vil flere gratis alternativer. Velg den som interesserer deg, og følger den samme prosessen som før. Installere den nye app og åpne den. Når den er åpen kan du fortelle ønsket plassering. Det trenger ikke å være ekte, men hvis du ønsker å finne likesinnede mennesker i nærheten, er det mest anbefalt.
  5. GPS-programmet vil lukke, men vil fortsette å operere i bakgrunnen. nå Du kan gå tilbake til Tinder og bruke den som vanlig.

Med Tinder på din PC kan du bruke fra hjemme komfortabelt (og uten å få øynene på mobilskjerm), men ja, det fungerer bedre på mobile enheter. Klar til å kjenne dine potensielle partnere gjennom nettverket? Hvis du aldri har brukt denne berømte App, kan vi tilby en guide for deg å lære enkelt. Og dessuten har vi de beste triks for å lykkes i dette populære programmet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 40 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة