Malocclusion: Typer og behandling

Malocclusion: Typer og behandling. Vi står overfor en tann problem Årsaken er ofte arvelig, dvs overføres fra foreldre til barn, og det er i utgangspunktet den tenner De er ikke riktig justert, og dermed hindrer liksom naturlig nedleggelse av munnen og tungen beskyttelse. Men det er andre årsaker og faktorer som påvirker tann okklusjon og behandlinger for å følge for korreksjon og å ha god tannhelse.

Malokklusjon, hvis signalene er mest vanlig tenner Feiljustert, vanskeligheter tygge eller puste gjennom munnen uten faktisk nær i det hele tatt, kan være av forskjellige typer:

  • Forskjellen i størrelse mellom kjeve øvre og nedre. Den vanligste er når de øvre tennene overlapper hverandre i den nedre lett.
  • Ved størrelsen forskjellen mellom kjeven og tannen er det forårsaker tenner klynge eller er montert den ene over den andre.

Dental okklusjon logisk bør være diagnostisert av tannlege. På samme måte som vi ta vare på våre kropper og huden vår, må vi være spesielt oppmerksom på vår tannhelse, omsorg utover å ha hvite tenner og forhindre tannråte. Det er mange andre problemer som kan påvirke vår tannhelse og gjøre vår smil er mindre pen, og med malokklusjon.

Malokklusjon (bite) påvirker rengjøring direkte og hygiene vår munn, som det vil være vanskeligere å rengjøre skikkelig, noe som øker risikoen for tannråte eller andre problemer som gingivitt, sykdommer tannkjøtt og periodontitt. Behandlingen av malokklusjon er i utgangspunktet riktig, med korrekturleser dental eller brakett, justering av tennene, og i noen tilfeller, fjerne noen deler for å passe bedre tenner. Hvis behandles tidlig, vil korreksjonen være enkel og rask. Bare i de mest alvorlige tilfeller kirurgi på kjeven og ansiktsknokler vil det være nødvendig


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer