Virtual Gastric Band: Har hypnose for å gå ned i vekt?

den virtuelle mage bandet Det er den siste revolusjonerende metode som kom fra over dammen, løfter hjelpe miste de ekstra kiloene uten store ofre. Betyr det virkelig fungerer hypnose for å gå ned i vekt? Brukere si ja.

Et alternativ til kostgodtgjørelse helt revolusjonerende og basert på hypnose. En løsning for å gå ned i vekt uten store ofre og, fremfor alt, uten å telle kalorier hele dagen. Det tilbys som allerede regnes som den mest revolusjonerende måte å miste de ekstra kiloene, den virtuelle mage bandet, i tillegg til ovennevnte, det skader ikke helse og forebygger fryktede yo-yo (Gjenopprette tapte kilo og enda mer ved å la slankende diett). Den virtuelle mage bandet, en metode utviklet i USA, har kommet til landet vårt, og gjør det med sikte på å hjelpe de som trenger å gå ned i vekt både som et spørsmål estetikk som helse.

Den virtuelle mage bandet presentert som alternativ til dietter. Men hvordan fungerer det? er 4 økter, 20 minutter hver, og disse fire grunnleggende retningslinjer hvis målet er å slutte å tenke hele tiden om mat: Spis når du er sulten, spiser hva du vil, nyte mat og slutte å spise når det ikke lenger er sulten. I teorien kan enkle, men logisk sette det ut i praksis være litt vanskeligere. Lettere å sertifisere deg, inkluderer metoden rådgivning, selvhjelpsmateriell og hørlig å høre daglig. Den andre økten er plassert gjennom mage-band hypnose. Det er ingen form for kirurgi, men gjennom hypnose (er smertefri og innebærer ingen risiko eller bivirkning for helse), bevissthet du mener at magen er en gastric band og opptrer som om slike (som om magen er mindre). dermed spise mindre og metthetsfølelse Gjester som ankommer før slanking kilo for å være i din idealvekt.

Husk at mange ganger maten brukes for angst, kjedsomhet eller apati. Med denne metoden, vil du spise av sult, ikke av stress. Det er, med den virtuelle mage bandet, og kontroll sinn, ikke bare de reduserer kilo, men sunnere matvaner er vedtatt. Fordi en av målene for noen vekttap programmet må også bli re-utdanne vaner ved å spise.

Metoden for virtuelle mage bandet er spesielt designet for folk som ønsker miste et par kilo mer og for de som er overvektige eller fete. Også for folk som, selv mens slanking, ikke lenger i stand til å gå ned i vekt, eller når mat blir en erstatning for å berolige angst. Som kontrast er det ikke anbefales i tilfeller av spiseforstyrrelser (anoreksi eller bulimi), diabetes eller IBS.

Du kan også være interessert i: Hvordan slutte å spise tvangsmessig: tastene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة