Ana de Armas, det latinske nye moten i Hollywood [BILDER]

Ana de Armas Latina er den nye moten Hollywood. Den spanske skuespilleren, selv født i Cuba, Hun har klart å erobre Keanu Reeves og er muse i sin nye film. Uten mye larm, har Ana klarte å få hodet i denne verden, og det virker som om ting er alvorlig fordi det allerede har tinget en annen film å opptre med noe mer og ikke noe mindre enn Robert de Niro. Carrerón ofte denne jenta som ble avduket på kostskole. Husker du?

I Spania hadde ikke mye flaks etter seg kjent kostskole. Kritikken ikke oppfører seg i det hele tatt bra med henne, spesielt etter en hovedrolle i A Fistful of Love, så Ana de Armas besluttet å pakke opp og gi dammen til USA. Han våget selv med rosa hår. Og det virker som Hollywood selv har verdsatt hans talent, til convertila Latina skuespiller i mote.

Men ting er ikke det fordi du allerede har andre jobber i kofferten for neste år. Den ene er en film som heter Drive og også fungere med Robert de Niro i filmen Hands of Stone og til slutt vil være en av hovedpersonene i armene og Dudes tape. Mye av arbeidet som ikke bekrefte at Ana de Armas er mote på spansk Tinseltown.

Clotet skilt

Husk som giftet seg med skuespiller Marc Clotet i løpet av sommeren 2011 i en intim seremoni, nesten hemmelig, på Costa Brava. Deres har vært en Forholdet full av oppturer og nedturer, med stadige rykter om krise, forsterket av de sjeldne tilfeller når de to kom sammen på offentlige arrangementer. Til slutt ryktene atskillelse mellom ekte ble bekreftet under galla Goyas. Anna og Marc skilte seg i 2013.

Vi er glad for mye for det, og håper å se meget snart i Spania. Han nyter livet, slik det skjedde i Paz Vega eller Elsa Pataky Du kan si det er allerede en Hollywood-stjerne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer