Monica Bellucci: Nå med en russisk tycoon?

Monica Bellucci kunne holde en affære med en russisk tycoon. Det har vært mange kommentarer fokusere på plutselig skilsmisse Monica Bellucci den franske skuespilleren Vincent Cassel, etter 14 års lykkelig ekteskap og to barn sammen, men ifølge flere kilder, virker det som all tvil er ryddet, og den italienske skuespilleren kunne holde en affære med en kjent russisk tycoon.

Oppmann er ingen andre enn Telman Ismailov, en billionaire med opprinnelse i Aserbajdsjan 56 år, med Monica Bellucci kunne ha hatt en affære i fire år; og selv om den italienske sannsynligvis ikke se dette forholdet som en utroskap, fordi hun ikke tror på det, sikkert hans nå ex-mann Du vil ikke sitte godt hørt nyheten.

Mónica Bellucci skilles etter 14 års ekteskap Mónica Bellucci og Vincent Cassel skuespiller skille etter 14 års ekteskap. Selv om de var en av de par Actors attraktiv den internasjonale scene siden han visste at 1996 og senere constrict ekteskap i 1999, Mónica Bellucci italiensk skuespiller og francés Vincent Cassel har besluttet definitivt skilt, etter en hel forhold ups og nedturer, og en av de mest atypiske, men det så ut til å bli konsolidert med to døtre de har til felles. En av de romanser av film som plutselig har kommet til en slutt, men sikkert veldig snart både administrere gjenoppbygge sine liv separat.

italiensk skuespiller Monica Bellucci, På 48 år, er det fortsatt en av kvinnene flere ønskelig og beundret planeten, takket være sin rase skjønnhet og monumental kroppen, som inntil for noen dager siden delte med ektemannen i en 14 år, skuespiller Vincent Cassel, 46.

Ifølge noen kilder, har de vært egen annonsører Skuespilleren, som vi så på filmfestivalen i San Sebastian i fjor, ledere offentliggjøre nyheten om hans skilsmisse, som har overrasket alle, etter en hel ekteskap ups og nedturer De er født av to døtre, Deva 8 år, og Léonie 3, men i stedet det så ut som en av de sterkeste i dagens situasjon.

Dette attraktive paret hadde en hemmelighet, er at til tross for å være installert på Rio de Janeiro for et år, nesten de ikke bor sammen, som tolken tilsto nylig: "Vincent og jeg lever et helt selvstendig liv av hverandre. Vi er ikke sammen hele tiden: vennene dine er din og min er en annen sak. Det er vår hemmelighet ".

Monica Bellucci, stjernen i den forførende makeup samling D&G i 2012, sa også på den tiden: "Jeg tror på kjærlighet, men ikke trofasthet. Det er det som interesserer meg, kjærlighet. Hva annet jeg vil heller ikke høre. Jeg trenger å vite at den personen du ønsker skal være der hvis du trenger det. Jeg tror, ​​da, i troskap hjerte. På kroppen jeg har flere spørsmål. En svik av kjøttet er mindre alvorlige. Dessverre er det ingen lov til å holde to mennesker sammen, eller en kontrakt som tvinger å følge. Jeg skulle ønske det var. Det ville respektere og vi ville alle vet at vi står overfor. I stedet, vi vet ingenting. Og jeg holder det gående dag etter dag. Dette er hvordan et forhold fungerer. Opp når det er umulig å vite. "

Vi håper at både kan gjenoppbygge sine liv for seg veldig snart og gå tilbake til å være så lykkelige som de har vært så langt sammen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 34


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة