Daith: Den piercing som hjelper lindre migrene

den Daith, men uten vitenskapelige bevis, har det blitt et populært alternativ metode som er kreditert med å lindre migrene plage. En løsning i helling, og er allerede kjent som Daith Piercing. Hvor?, Er det trygt?, Gjør Daith vondt?

Å få en piercing kan være mye mer enn et spørsmål om identitet eller mote hvis, av hensyn til å bringe en ørering i øret hans, som sier Dr. Thomas Coh, skaperen av Daith Piercing, kan lindre tilbakevendende hodepine. I området av kroppen der det er plassert, og hvordan det står, ville være svaret.

kronisk hodepine

Migrene er mye mer enn en hodepine, fordi det kan være ledsaget av irriterende og invalidiserende symptomer som kvalme eller oppkast og følsomhet for lys og støy. Ifølge medisinske data, er det anslått at 15% av befolkningen lider av migrene eller tilbakevendende hodepine. Et akutt migreneanfall kan vare opp til 72 timer.

Dr. Thomas anbefaling Coh utsettes først til en akupunktur sesjon for å se hva nålene øret området produsere større smertelindring. Det vil være det nøyaktige punkt hvor det vil være press for å plassere den skråning eller Daith piercing.

Selv om ikke vitenskapelig støtte er Piercing alternativ metode Daith det har ikke vært trege til å ta på, og bemerker at hvis det ikke fungerer som et terapeutisk middel kan du alltid se original og annerledes piercing.

Daith Piercing, er det trygt?

  • Å plassere en piercing, uavhengig av området, er ikke uten risiko, særlig hvis vi ikke slår til en profesjonell.
  • Området hvor piercing, den indre ørebrusken er plassert, er et følsomme for infeksjoner og blødninger området.
  • Etter piercing kan forårsake smerter i området.
  • Selv om boreprosessen for å plassere den skråning varer i ca. 10 minutter, healing kan ta opp til 6 måneder.

Du kan også være interessert i: 5 farlige komplikasjoner ved å ha en piercing i munnen og over hele boret tungen frenulum: omsorg og farer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 60 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة