Prevensjons Person: Hva er det, hvordan det fungerer og hvor mye det koster

person er en planleggingsmetode tillate kvinner å vite nøyaktig hva dine fruktbare dager og derfor de dager da det er mer sjansene for å bli gravid. En enkel anordning som viser den hormonelle status for kvinner, takket være en enkel urinprøve. La oss se litt nærmere, Slik fungerer det fremgangsmåten og Person hvordan du bruker den i den mest hensiktsmessige måte.

Hva er

Enhver kvinne bør velge prevensjon som passer best til dine behov og din kropp. Hvis du leter etter enkel, praktisk og effektiv metode, Person er en av de siste til å bli katalogen av familieplanlegging metoder. En metode som fungerer i samsvar med kroppen av kvinnen, overvåke hormonnivåene. Lettere å forebygge eller planlegger en graviditet så, så ditt ønske.

Settet inkluderer en metode Person Engangs urintest -enkel å utføre tidlig på morgenen og monitor liten (størrelsen på håndflaten) leseprøven. Prosentandelen av effektivitet når de brukes som den eneste metode, ifølge uavhengige studier, er 94%.

Slik fungerer det

Best av person er at det er lett og rask å bruke, og er derfor valgt av mange kvinner. Tiltak og prosesser urinprøver hormonnivået, til en enkelt indikator vite på hvilket stadium av syklusen er en kvinne. Hvis det vises på skjermen rødt lys, Du er mest sannsynlig dag av svangerskapet. Hvis fargen er grønn, kan du være ganske sikker på at det vil være noen graviditet.

Urinprøver bør utføres for å Tidlig om morgenen (Med den første urinen). Etter å ha analysert testen, lagrer monitoren automatisk resultatene, for å indikere posteriomente gjennom lys nøyaktig tidspunkt i menstruasjonssyklusen. I løpet av den første måneden i bruk, må du utføre 16 tester urin for skjermen for å samle all fullstendig informasjon syklus raskere. Fra de følgende månedene vil være nødvendig bare åtte test.

hvor mye

Person god metode er at den kan brukes av både kvinner som ønsker å forebygge og for å planlegge graviditet. Når den brukes som et prevensjonsmiddel, må vi huske at, i tillegg til ikke å ha 100% beskyttelse beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer. Pakken med skjermen og 16 teststrimler og batterier, koster rundt 100 euro. Pakker med teststrimler, som er nødvendige for å overvåke hormonnivåer, er solgt i to størrelser og to prisene, mellom 14 og 36 euro.

Hvem er anbefalt

Selvfølgelig er det ikke anbefalt for alle kvinner, særlig i tilfeller der det har en uregelmessig menstruasjonssyklus. Heller ikke det er anbefalt i tilfelle av kvinner som er i den fasen av premenopausale eller ammende. Likeledes er det ikke anbefalt metode for kvinner som etter en hormonell eller antibiotikabehandling, eller de som lider av en lever eller nyresvikt eller polycystisk ovariesyndrom. Denne metoden er beste tilfeller av stabil partner.

Du kan også være interessert i: Prevensjon: Hva kvinner foretrekker? og hvordan å vite når du har eggløsning: Beregn dager kvinnelig fertilitet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 22


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo