Barnas sjalusi: hvordan å behandle dem

Da vi bestemte oss for å ha et andre barn eller en tredjepart, vi tenker alltid på hvordan de tilbringe resten av barna. den Barnas sjalusi er veldig vanlig, og det er ikke alltid lett å behandle. Når et barn går fra å være kongen av huset for å dele denne følelsen med en annen person det er veldig hardt og er i våre hender til å gjøre det så smertefritt som mulig. At følelsen av frustrasjon at barnet opplever skyldes følelsen av ikke å bli gjengjeldt, slik du forventer, i den emosjonelle forstand. I denne artikkelen gir vi nøklene til å være i stand til å løse på best mulig måte, og at alt er i den mest naturlige måten mulig.

Barnas sjalusi

Med ankomsten av et nytt søsken, mange barn opplever frustrasjon og emosjonelle nød. Årsaken er at etterspørselen samme oppmerksomhet hatt så langt, men med ankomsten av en ny baby det er vanskelig for oppmerksomhet til det første barnet er lik. Normalt barn er ofte sjalu transient og forsvinner når barnet tilpasser seg nye omstendigheter og tar opp. I ekstreme og forlenget varighet i tid er det når sakene vil bli vurdert klinisk lidelse.

Barnas sjalusi manifestere seg i ulike former, som skjer med voksne, men du må se opp hvis barnet har disse symptomene eller forårsaker disse situasjonene:

  • Holder seg til sin bror. Når et barn er sjalu, blir det mer aggressive, spesielt med sin nye bror. Stadig på jakt etter øyeblikket og situasjonen å forstyrre ham.
  • Ignorerer. Det blir mer ulydige enn vanlig og mer opprørsk. De trenger ikke høre på noe vi sier eller gjør akkurat det motsatte.
  • De gå tilbake i sin utvikling. Mange barn tar et skritt tilbake i prosessen med utvikling mot modenhet, tilbake til sengevæting, spør en smokk når det er tid bruker ikke ønsker å sitte i vognen sin nye bror, suge tommelen, spør å sette dem tilbake bleie, etc. De er normale reaksjoner. Mot dette må være snakke med dem stille og minne dem om at de ikke er babyer, er det en tøff, men nødvendig prosess.
  • Uttrykk. Ansiktet uttrykker ulykkelighet eller gråter hele tiden knapt noen grunner eller uten å ha vært noe. Sjalusi seg som gjør at du føler deg litt ensom, som følelsen av angst.

Hvordan man skal håndtere barns sjalusi

Å ha en bror må være grunn til glede og lykke for hele familien, ikke bare for foreldre som oppfyller deres ønske om å bli foreldre igjen, og øke familie, men for andre husstandsmedlemmer må være like tilfredsstillende. For eldre barn ikke lider så sterkt dette sjalusi, vi anbefaler:

  • Ikke fall inn i deres utpressing. Når et barn, motivert av sjalusi, har et raserianfall eller en episode om det, det verste du kan gjøre er å ignorere det. Vi sier ikke at det ikke saken er laget for barnet, men vil vie hele tiden nødvendig øyeblikk av glede og ikke når han krav basert tårer og raserianfall.
  • Involver hele familien. Det er nødvendig at fra det øyeblikket barnet vet at du vil ha en bror,Han er involvert i sin utdanning og vekst. Motivere og oppmuntre hengivenhet bror selv før det er født. Spør hva du tror innredningen av rommet til sin bror, spør meg fortelle deg hvilket navn du ønsker å få den kontakten magen og føler, etc. Dette er ting som aldri svikter.
  • Øke og praktisere familieaktiviteter. Gjøre felles spill der alle kan delta. dette vil styrke båndene de blir små.
  • Priste ytterligere positive aspekter og de gode tingene til barnet. Dette er mye mer effektivt enn skjelle eller skjenne for dårlig. den positive insentiver alltid de fungerer.
  • Keep Calm, så langt som mulig, før de episoder av sjalusi. Prøv å snakke med barnet, å berolige og å forstå deres synspunkt. Diskuter fordelene av å være en storebror: Å ta vare litt, lære ham å snakke, får senere i seng, leke med venner, osv

Å ha to eller flere barn kan være mye stress og belastning for hele familien. Det som betyr noe er husholdning og spesielt dialog og involvering av alle medlemmer. Sjalusi episoder er hyppige og normal. Behandle ham som normalt, dialog og respekt.

Du kan også være interessert i: Si unnskyld til barna: Når og hvordan og krevende foreldre syndrom: Konsekvenser for barn


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 89


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة