Alle søtningsmidler for diabetikere

Hvis jeg har diabetes, ¿Jeg kan ta søtstoffer?, Er det bedre å velge naturlig eller kunstig? De er noen av spørsmålene på mulighetene for å få en søt touch med søtstoffer. Husk at i tilfeller av Type 2 diabetes Det er ikke tilrådelig å ta godteri og andre sukkerholdige preparater. Men noen søtningsmidler, etter flere vitenskapelige studier har vist at kan trygt inngå i kostholdet for diabetikere. Disse søtstoffer er både naturlig og kunstig, og anbefales på grunn av deres spesielle glykemisk indeks.

sorbitol

Blant naturlige søtningsmidler for diabetikere mennesker er sorbitol. Mindre søt enn sukrose, bør det ikke misbruke den fordi den har også mange kalorier. Dette søtningsmiddel, når den når tarmen ikke blir fruktose. Det anbefales ikke å misbruke sitt forbruk på grunn av sin lakserende effekt, og det er ikke det beste valget hvis du følger et vekttap diett på grunn av høy brennverdi.

Stevia

Stevia er et søtningsstoff som kan inngå i kostholdet for diabetikere. Det er en naturlig forekommende substans som har en høy søtningskraft, til og med større enn sukker, og uten å påvirke glukosenivåer i blodet. Nettopp av denne grunn er det anbefalt å diabetikere. Det er også en god alliert, for sin nullkaloriinnholdet i dietter.

aspartam

Blant de tillatte kunstige søtningsmidler for diabetikere er også aspartam, det har ingen effekt på metabolisme blodsukker. Det er et syntetisk søtningsmiddel med en søtningskraft 200 ganger større enn sukker. Dette søtningsmiddel anbefales også for de som følger en diett vekttap fordi deres kalorier er ubetydelig. Men ikke overskride anbefalt daglig dose; spesielt, ikke mer enn 40 mg / kg kroppsvekt. Bør ikke brukes under graviditet og amming.

cyklamat

den cyklamat Det er et kunstig søtningsmiddel som kan brukes av diabetikere. Dette søtningsmiddel er 30 ganger søtere enn sukker, og har null kalorier. Av denne grunn er det anbefalt for de som følger en diett. Det anbefales imidlertid ikke å overstige dosen av sikkerhet, på ca 11 milligram per kg kroppsvekt per dag. Til slutt, som aspartam, dette søtningsmiddel er ikke anbefalt under graviditet og amming.

sukralose

Til slutt, sukralose. Denne kunstig søtningsmiddel blir oppnådd ved å modifisere strukturen av sukrose. Den kan brukes av diabetikere, fordi den helt eliminerer organisme og påvirker ikke nivået av blodsukker.

Du kan også være interessert i: Diabetes: hvordan å oppdage det? og de 5 naturlige søtstoffer som du ikke kan gå glipp av.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 55 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron