GH 16: Han kinesisk Grenadian revolusjonerer nettverk

de har. Bo med dette navnet fordi i øyeblikket er den mest attraktive av Big Brother 16. Dette er en veldig salt Grenadian kinesisk. Men i huset går det veldig dårlig, og du har å skjule hvem vet kastiljansk. Og selvfølgelig, Han elsker å snakke, og hvorfor ikke ta det lenger. Mercedes Mila Han har prøvd å overbevise ham om å ha en flott mulighet til å le av dette, men han mener vil overvelde veldig fort. Moment er det mest gøy huset.

To dager i huset til Guadalix de la Sierra, og vi har allerede sett som kommer til å gi mer lek i Big Brother. Dette er Han, en Granada Chinese, hva du virkelig går galt mens du prøver å holde sin hemmelighet inne i huset og hans kompanjonger ikke oppdage hvem som kan snakke spansk perfekt.

Så langt har det allerede vist som vet hvordan de skal lage mat. Som du ikke kan snakke fordi han har bestemt seg for å ta kontrollene av kjøkkenet big Brother og Aritz, en annen konkurrent, har pekt på rollen klikk. En kamerat har vekket dem veldig spent på å se Han forbereder mat, og de var ivrige etter å vite hva kinesisk rett, så bra for mat, ville de bli overrasket om, alle syntes å være klart at de skulle spille for å spise ris. De holder uten å si et ord i kastiljansk, men har gjort det klart overfor sine kolleger at han at matlaging med komfyr ikke liker noe. Alle mye moro.

Det som er klart er at mangel på kjærlighetshistorier, for nå er vi ler mye med Han. Sosiale nettverk allerede har sin favoritt. Selv mange allerede sammenlignet med kineserne Hvem vil gifte seg med My Son, som senere ga så mye spill. Og du, Hvem tror du det mest gøy i denne utgaven av Big Brother? Allerede har du din favoritt?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 33


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer