psykomotorisk retardasjon hos barn: årsaker og løsninger

den psykomotorisk retardasjon, noe som kan påvirke den normale vekst av barnet, er en lidelse som involverer langsom utvikling av motoriske ferdigheter som vanligvis utvikler i løpet av de første tre årene av livet. En forsinkelse, hvis den ikke behandles riktig, kan få konsekvenser i voksen alder. den årsaker Denne forsinkelsen kan være genetisk. Det er viktig å ikke undervurdere signaler som, som omtalt nedenfor, kan vi varsle om en mulig psykomotorisk retardasjon.

årsaker

Det er viktig å merke seg at barnas psykomotorisk retardasjon vanligvis påvirker et gitt område, for eksempel oppkjøp posturo-motor, språk og sosiale samhandling ferdigheter. Må ikke forveksles med generelle psykomotorisk retardasjon som også påvirker oppkjøp av andre ferdigheter som spill, ville kommunisere og løse problemer tilpasset deres alder bli kalt.

Årsakene kan være genetisk, for eksempel i forbindelse med hypotoni eller ligamentous slapphet, eller bare en lav motorisk stimulering (For eksempel, ikke la barnet til frihet til å bevege seg og begynne å kjøre rundt). Psykomotorisk retardasjon kan også være på grunn av nevrologiske årsaker og i noen tilfeller kan være en kombinasjon av faktorer som bestemmer uorden.

behandling

Foreldre til barn som lider av mild psykomotorisk retardasjon grunn stimulering lav motor bør favorisere den minste bevegelse. For eksempel kan vi plassere den på gulvet og la deg fri til å moverese, unngå altfor lenge av seter eller triller bruk. Et annet karakteristisk for barn med psykomotorisk retardasjon er problemer med å kontrollere hodet (Normalt er å kontrollere den ved 3-4 måneder).

Psykomotorisk retardasjon er også merkbar i holdning vedta den sittende, og etter 6 måneder for å bli kjøpt opp. Vanligvis, i stedet for gjennomgang, i disse tilfellene barnet foretrekker å krype sitter på setet for å bevege seg fra side til side, men tydeligvis ikke alle barn som gjør dette har denne lidelsen. I alle fall er det viktig å ta kontakt med barnelege som vil anbefale egnet behandling og rehabilitering øvelser. Det er svært viktig å finne årsaken til problemet for å finne ut hva du mest hensiktsmessig intervensjon for å hjelpe barnet.

Du kan også være interessert i: TACATA baby: Fordeler og ulemper ved turgåere og vekstkurver nyfødt: hva er de?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة