CH Carolina Herrera Fall 2016 Collection [BILDER]

CH Carolina Herrera Fall 2016 kolleksjonen. Den nye kolleksjonen CH Carolina Herrera er perfekt for kvinner på jakt etter elegant, tidløs, sofistikert og trendplagg punkt. De luksuriøse tekstiler, strukturerte design og kvinnelige former er personene i denne samlingen laget for drøm. Den svarte og grå er de dominerende fargene i samlingen, men det er svært fargerike plagg flaske grønn, rød og lilla. Oppdag med oss ​​den nye samlingen av CH.

Hvite skjorter og Carolina Herrera De er sammen mote. Selskapet skaper alltid forskjellige modeller av den hvite skjorten ikonet. For høstsesongen er det svært originale modeller som en skjorte med hals og maxi rattet i front og side ruching eller en skjorte med asymmetrisk hem og store folder på baksiden. For hver dag selskapet foreslår dame ermeløse kjoler laget i tweed eller brokade stoffer og mørke farger som kombinerer med leggings med gummifot. For arbeid er hyper avanserte apparater som bukser culotte tweed matching kropp og et sett med kjole grå ull med blonder foran og matchende pels foret i lilla. Et annet interessant alternativ er en titt med bukse i grå ull jersey maxi tone og reversibel maxi poncho.

Den rutete mønster er trenden i høst / vinter 2016-2017, CH Carolina Herrera i flere modeller som skrives ut. For eksempel: asymmetrisk styling midi skjørt med snøre og samsvarende sportsjakke oversize houndstooth mønster i sort og hvitt. Du har også en kjole skater stil med rutete mønster og svart polka dot maxi. Denne typen ermeløse kjoler er slitt med gensere under høyt halsen. Hvis du er en fan pyjamas stil, merkevaren tilbyr to pijameros ser med bukser og bluse i to farger: svart og hvit. Hvis du foretrekker en mer fargerik look, satse på design i rødt. der en skateboarder kjole ull laget av knust rød og hvit. For mer slitasje har du en kjole rød taffeta eller et sett med to kroppsdeler med lang topp og ankel bukse med geometriske print.

natt samling CH Carolina Herrera er helt fantastisk utseende. For eksempel, en ermeløs kjole maxi grønt etter rusket og teksturert stoff eller kjole havfrue cut foret blonder nude farge rød. Du har samme design kort. Et annet alternativ er en kolonne kjole kutt og underkroppen med blonder på halsen silke sateng rødt. Hvis du vil ha en to-delt innsats for et skjørt i svart med en hvit kroppsfarge, veldig elegant.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 60


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة